Почетна / Фудбал / Звезда

Тренер ЦСКА Гончаренко: Ово је најјача Црвена звезда у последњих неколико година

ЦСКА је прошао у осмину финала Лиге Европа укупним резултатом 1:0 против Црвене звезде
ФОТО: Бета/АП

Тренер фудбалера ЦСКА Виктор Гончаренко рекао је данас да његовој екипи није било лако против Црвене звезде, али да је све у реду пошто је руски клуб прошао даље у Лиги Европа.

- Нема слабих противника. Ако сте гледали како је Звезда играла у Лиги Европe, видели сте да она уме и да напада и да се брани. Зато не можемо да кажемо да је било лако, иако смо нешто раније могли да решимо. Када водиш 1:0, а супарнику одговара 1:1, онда то није једноставно. Ипак, све је у реду, прошли смо. Ово је најјача Црвена звезда у последњих неколико година - рекао је Гончаренко на конференцији за новинаре после утакмице у Москви.

ЦСКА је прошао у осмину финала Лиге Европа укупним резултатом 1:0 против Црвене звезде.

Гончаренко је пред крај утакмице Понтусу Вернблому дао цедуљицу, а руске медије је занимало шта је писало на њој.

- Цедуљица садржала упутство како да се реорганизује игра, тактичке детаље, како да се престроје играчи - навео је Гончаренко.

Упитан шта мисли о томе што су "половина навијача у сектору за госте биле присталице Спартака", Гончаренко је одговорио:

Немам коментар, пређимо одмах на следеће питање.

Новинаре је занимао Гончаренков коментар на писања медија од пре неколико година да је био близу преузимања Звезде, али да је наводно рекао да одбија јер црвено-бели "нису довољно велико име".

- Као прво, то је дрска лаж да сам рекао да Звезда није довољно велико име. Сваки тренер треба да поштује тим који га зове. Заиста је било преговора са Звездом, али мој одговор је био да је склапање уговора с другим клубом било скоро готово и зато нисам прихватио поруку.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

More, brini svoju brigu
...i najlosiji CSKA...
007
imali su sreće da nisu naleteli na onaj CSKA iz 2005 jer bi popili 5 komada pošto je i ovaj CSKA najlošiji od tada
istina
A mozda je i CSK imao srece sto nije naleteo na onu Zvezdu iz 91 svetskog i evropskog sampiona jer bi popili bar 10 komada
Mnogo dobar grobar
rusima fali bar devet igrača da bi bili ozbiljan tim a Zvezdi bar dvadesetak. Što se tiče mene rezultat dosta dobar!
pravi navijac
Neso svaka ti cas na komentaru, vidi se da si pravi i realni navijac. Svi pravi navijaci bi voleli da svke godine osvajamo LS ali treba biti i realan. Pa jedan PSZ plati igraca 222 mil eura i neuspeva da odigra ni finale EL, pa opet ima podrsku svojih navijaca. Ovim pljuvacima i internet navijacima preporucujem da izdvoje ssamo 1000 din. mesecno i napune stadion svaku utakmicu i podrze nasu Zvezdu, pa ce doci i bolji rezultati. Podrska Milojevicu i igracima za sve sto su uradili u ovoj sezoni. Sad samo hrabro da se uzme titula i da vas gledamo u LS
Madjionicar
@Marko Al’ se i ti nalupa.
Прикажи још одговора
Srbija ne u EU
O pokojniku sve najlepse!!!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.