Почетна / Фудбал / Звезда

Џајић: Резултат за понос, на лето борба за Лигу шампиона

Почасни председник Црвене звезде Драган Џајић изјавио је да Звездаши могу да буду поносни на све што је фудбалски клуб урадио претходних месеци у Лиги Европе, упркос елиминацији од ЦСКА из Москве
ФОТО: ФК Црвена звезда

- Оно што је до сада показала екипа заиста је за свако поштовање. Звезда иде добрим путем, ово је само показатељ да ће у будућности играти још боље и квалитетније. Надам се да ће навијачи који долазе на стадион уверити у то, а сигуран сам да су у досадашњем делу сезоне видели да је екипа на правом путу да поново постане оно што је некад била - рекао је Џајић за клупски сајт.

Према његовим речима, за још веће успехе у европским оквирима потребно је стрпљење.

- Пласман у другу фазу Лиге Европе је нешто чиме се сви звездаши већ поносе. Сада настављамо борбу у првенству како бисмо освојили шампионску титулу и како бисмо се овог лета борили и за успех у квалификацијама за Лигу шампиона - поручио је Џајић.

Коментари18
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mido
Spali ste bas na niske grane.Citava euforija sto nisu primili vise od jednog gola.U dve utakmice nisu postigli gol !Protiv jacih klubova ni da primirisu golu.Zvezda ima karakteristike luzerskog kluba.Samo u zemlji Svrbiji ovaj klub moze nekom da bude veliki.Meni je predrago sto su ispali ,ne zbog navijaca ili igraca nego zbog terzica, i neobjektivnih ljudi kao ovaj sto su ga u marici vozili.
Brazilac 11
Dakle, KK Partizan je Šampion Evrope i tri puta pobednik Kupa Evrope uz pomoć neke bratije ?
Калемегдан
E мој друже Мидо.... Не сјећаш се да је та иста марица прво "превозила" кошаркашке и остале судије који нису били послушни и нису судили по директиви Вујошевића, Дачића, М. Марјановића и остале братије који су подржавали ЈСД Партизан. Кад причате о Звезди, европском и свјетском прваку, морате стајати мирно... Поздрав!
Прикажи још одговора
Ivan
Dzajo majstore bice bolje al kao juce da je bilo kad smo sve ove velikane rasturali i htela nas malo sreca ali gazili smo ih a nisu nam mogli nista.
Slave
Tako je legendo!!! Zao mi je ovih silnih,,trenera" koji samo pljuju.To je najlakse,ima onih kojima se nije svidela zvezda iz '91 ali usati je stigao u Beograd.Recimo London nije imao taj pehar do pre par gog.A ima i onih uspesnih klubova koji su to videli samo na TV-u ili Zvezdinom muzeju. Podrska treneru,igracima i upravi
straja
Rezultat je takav kakav je...mozda je moglo i bolje sa malo vise srece.Mada CZ ne moze da se pozali da u ovom ciklusu i da nije bilo srece. Ali sustina je da CZ nema tim koji moze da se nosi ,ne samo sa najboljina nego ni sa onima koji su za dva nivo ispod njih ....Mozda bi mogla da stvori tim za dve tri godine...ali neko ce vec rasprodati igrace koji bi mogli da budu TI koji ce moci da se nose sa elitom evropskog fudbala..i zato treba da se shvati da je ovo najvise sto se objektivno moze.. .Zar ne Dragane Djajucu!?!
Marko
Samo malo bolje taktike,ove utakmice resava znalac fudbala....i sreca....

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.