Почетна / Фудбал / Звезда

Милијаш: Ова титула је посебна

Капитен фудбалера Црвене звезде Ненад Милијаш рекао је да освајање овосезонске титуле у Супер лиги Србије за њега има посебан значај
ФОТО: ФК Црвена звезда

– Желео бих да на мечу са Вождовцем пред пуним трибинама подигнемо пехар и да на прави начин прославимо освајање титуле са нашим навијачима. Ова титула ми је другачија јер сам сада најстарији и најискуснији у екипи и осећам је на неки посебан начин. Ово ће ми бити други пут да као капитен Звезде подижем пехар и могу да кажем да са нестрпљењем очекујем тај тренутак. Од наших навијача тог дана очекујем, као и увек, нешто непоновљиво и нешто што до сада није нигде било виђено – рекао је Милијаш за клупски сајт.

Звездин капитен ; први меч у црвено-белом дресу одиграо је против екипе Вождовца, а дванаест година касније он ће „змајеве” дочекати на последњој утакмици у сезони, са шампионским пехаром у рукама. Искусни везиста осврнуо се на сезону која је на измаку.

– Сигурно ћу ову сезону памтити много боље него неке претходне, посебно због добрих резултата у домаћем првенству, као и у Европи. Дуго година нисмо остварили овакав успех и сигурно ће се о овој сезони још дуго причати и сви ћемо је памтити. Надам се да ће се следеће године десити још бољи резултати, па да могу да заборавим што пре ову титулу, а да памтити нову, освојену још доминантнијом и бољем игром. Навијам за то да ову титулу не памтим најдуже.

Милијаш је у црвено-белом дресу освојио четири шампионске титуле. Од 2006. године у три наврата носио је Звездин дрес, а за то време одиграо је 243 утакмице и постигао 68 голова.

– Памтим прву титулу коју сам освојио у црвено-белом дресу, као и сваком Звездашу и мени тај момент заузима посебно место у срцу. С друге стране, најтеже је било када смо под вођством Славише Стојановића освојили шампионску титулу. Имали смо проблема у клубу, дуго се чекала та титула. После седам година успели смо да је вратимо на Маракану и она ми је баш остала у сећању. Хвала Богу, дошла су лепша времена и сада се сви заједно радујемо новим успесима.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ekica
Evo ovsj poslednji primer penala protiv Spartaka govori ponesto o njoj..
Stari delija
E sad ga brate preteraste! Moguće i da nije bio penal, ali ne vidim razlog da sudija sudi namerno nepostojeći penal.Ta j penal nikome ništa, ama baš ništa(sem Joveljiću), nije značio tako da nemojte pričati gluposti,Postoje i sudijske greške i na našu i na vašu štetu-korist! usotalom to se događa svuda u svetu.uostalom verujem da ste gledali zadnje utakmice polufinala lige šampiona!!?? Dokle god budemo vikali "držte lopova", oni će lako prolaziti u našem društvu.Pokušajte da na sudijske greške gledate kao na greške, a ne namere. Tako ćemo najlakše rešiti taj problem, a nećemo pojačavati mržnju među navijačima, što nam nije potrebno, zar ne?
Rokaj
Posebna je ona od prosle god hahahah
PENZIONER
milijas, svaka titula PREZADUZENOG-TRULOG drzavnog projekta-zvezde u poslednjih 6 godina je POSEBNA: uvek je koriscen razlicit metod u radnjama ... za OTIMANJE titule. metodi su razliciti... NEREGULARNI-NAMESTALJKA van terena koja se samo na terenu potvrdjuju-realizuju. a zajednicko im je da iza njih stoje iste licnosti. ljudi u oko zvezde sa ljudima po svim savezima (komisijama) klubovima (od radnika do spartaka sa partizanom). milijase, srecno slavlje ... videcemo dokle ?!
Вук самотњак
Док год ми хоћемо!
Idi begaj
Jeste posebna, namjestio je Zvezdan Terzić još u julu kada je prijetio da Zvezda mora biti prvak i ako to bude neko drugi biće neregularno. Ustvari je neregularno od prvog kola. Isto tako namjestio je onim smješnim zahtjevom za titulama koje Zvezda nikada nije osvojila.
Вук самотњак
Јесте, наместио је Терзић да Партизан пуни ко стигне! Па, вас није подебио само онај ко није ни желео!
Marko
Puno pricas titula sa 12 bodova viska nikako ne moze biti namestna.Namestena je ona prosle godine za Partizan i zna se kako,,, nebi ni nju Partizan osvojio da se niste tukli na derbiju a sudije vam kroz prste gledali,nesrecan auto gol Andjelkovica najvise je utjecao na otimanje titula,nesrecna okolnost..Zasto se namecete gdje vas netreba ,partizani umeju da otimaju to jedino znam Kradja Hajduku titulu nikada se zaboraviti nece,postenjacine....
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.