Почетна / Фудбал / Звезда

Звезда почела припреме, дошао Мелег, вратили се Луковић, Павков, Баиновић, Зе Маркос и Вучићевић

Бивши везиста Војводине и Ајакса у редове шампиона Србије стигао је трансфером из турског Кајзерија, а очекује се да његовим путем крене и Никола Стојиљковић из Браге
ФОТО: crvenazvezdafk.com

Фудбалери Црвене звезде почели су данас припреме на стадиону „Рајко Митић”, а на прозивци 29 играча био је и новајлија Дејан Мелег.

Бивши везиста Војводине и Ајакса у редове шампиона Србије стигао је трансфером из турског Кајзерија, а очекује се да његовим путем крене и Никола Стојиљковић из Браге.

У односу на прошлу сезону са позајмица су се вратили Андрија Луковић (Вождовац), Милан Павков (Раднички Ниш), Филип Баиновић (Рад), Зе Маркос (Рад) и Вања Вучићевић (Спартак Суботица).

Изабраници Владана Милојевића радиће у Београду до четвртка, потом на Златибору до 21. јуна, а два дана касније иду у аустријски Виндишгарстен где ће се спремати до 3. јула.

У Аустрији су заказане четири пријатељске утакмице - против Рида (25. јуна), Аполона (28. јуна), ЛАСК-а из Линца (31. јуна) и ческог Бохемијанса (2. јула).

После тога црвено-бели ће покушати да се домогну пласмана у Лигу шампиона кроз четири рунде квалификација.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pavle Bg
Samo napred Andrija!
Igor
Dobri su domaci povratnici ali ako ne budemo imali bombe strance na pozicijama špica i plejmejkera biće "putuj Evropo" u sezoni kupanja.
miksa czv
Ove sezone ocekujem mnogo od Andrije Lukovica. Samo da ne uradi kao Adzic. Srecno
FkpCascais
Izgleda da je dobre strance iskljucivo Grof doveo, ovi pojma nemaju da ih dovedu... Samo se sete vamo neku bruku poput HNL sad vec starog gvozdja Samira i tako sa neba im na pamet pao Marin. Bas sam mislio da ce te iskoristiti dobru sezonu u Evropi da dovedete neke dobre strance u nasu ligu, jos ste oslobodili mesta sa odlaskom Donalda i Le Taleka, a vidim da ce te od blata sad da ih pravite.
RS
Pa da savica, stojkovica, jovicica, krsticica, rodica sve njih je grof doveo, pratis li ti zvedzu uopste covjece?
Jovan
31.jun???

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.