Почетна / Фудбал / Звезда

Општина Жагубица: Уколико Терзић пати од амнезије, подсећамо га на Ловћенац, за који је нераскидиво везан

Заменик председника општине Жагубица Љубиша Јовкић затражио је извињење од функционера фудбалског клуба Црвена звезда Звездана Терзића јер је у интервјуу Танјугу у негативном контексту поменуо то место.
ФОТО: В. Марковић

- У склопу кампање коју Терзић као генерални секретар Звезде води против фудбалских институција у земљи, дрзнуо се да на један врло некултуран и приземан начин, објашњавајући наводну неправду према свом клубу, покаже значај и величину клуба тиме што ће се потцењивачки изразити о нашој општини коју је тиме желео да постави у статус безначајних појава - наводи се отвореном писму које је потписао Јовкић.

Он је подсетио да је овим иступом деградирао и општину Жагубица и њене грађане.

- Уколико пати од амнезије, подсетићу га и на месну заједницу Ловћенац у општини Мали Иђош са којом је нераскидиво везан он и његова породица, затим прелепу Зобнатицу и наравно Бачку Тополу. Очигледно је да много паралела има његово одрастање са општином Жагубица коју је ставио у негативан контекст - поручује се у писму.

Јовкић је додао и да очекује да Терзић извињењем „скине мрљу” са спортског колектива који представља.

Терзић је прошле недеље, говорећи о наводним грешкама судија на рачун Звезде, поменуо и Жагубицу.

- Оне грешке на мечу против Напретка су инструисане. Свиран је непостојећи пенал за домаћина, док три за нас нису. Судијских грешака увек има и биће их, али да четири спорне ситуације буду на штету Звезде нема смисла. Ми нисмо Жаугубица, а то се није десило у последњих 50 година - рекао је тада Терзић.

Јуче су критике на рачун тренера Црвене звезде Ненада Лалатовића стигле од Црвене звезде из Малог Мокрог Луга, коју је стратег трофејног клуба такође помињао у негативном контексту.

Коментари30
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Knego
Zvezdaši su izgubili kompas!!! Zvezda mnogo gubi sa ovim dvojicom.
Marko
Mene kao iskrenog Zvezdasa je sramota od ovakvih ljudi, Djuric i Grobari me ne interesuju.
sasha
covek koji je bezao od zakona,koji se krio od sudskih organa,odjednom se pojavio i poceo da deli lekcije svima.stvarno ne razumem.realno nije mo jasno zasto njima toliko smeta karadzic,mozda zbog toga sto je finansijski pomogao crvrnu zvezdu ili zato sto je fss stao uz klub kao garancija za ucesce u kfalifikacijama za ls.ovaj covek pominje da su sve titule partizana osvojene zahvaljujuci tomislavu karadzicu,ja se nesto ne secam da su ta prvenstva bila tako neizvesna i uzbudljiva da je jedan gol ili penal presudio,hajde neka on javno kaze kako je to fss omogao partizanovu dominaciju.i jos nesto kada je tako dobar i pravican covek,zasto svaki njegov trening odnosno trcanje na stadionu ofk je pratilo i cuvalo po 10 telohranitelja.ZASTO
Exe
- У склопу кампање коју Терзић као генерални секретар Звезде води против фудбалских институција у земљи Ovde se vidi da je ovo naruceno od strane Toleta i FSS-a....
Brooka
Kako su se svi drznuli da zapišaju stub srpstva, sramno!
Cinjenica
Zapisan je tebi zivot.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.