Почетна / Фудбал / Звезда

Радоњић играо под инјекцијама: Мислио сам да ће лопта погодити пречку, али је срећом ушлa (ВИДЕО)

Фудбалери Звезде пласирали су се у последње коло квалификација за Лигу шампиона пошто су вечерас у Трнави, после продужетака, победили Спартак са 2:1
ФОТО: crvenazvezdafk.com

Фудбалер Црвене звезде Немања Радоњић рекао је вечерашњи меч против Спартака из Трнаве био изузетно тежак, да је играо под ињекцијама због болова, али да је "стегао зубе".

- Било је изузетно тешко, с много дуела. После њиховог гола сам се запитао: 'Шта сад?' Али, брзо смо изједначили, а после ми је и Бен сјајно асистирао. Мислио сам да ће лопта погодити пречку, али је срећом ушлa - рекао је Радоњић новинарима у Трнави.

Фудбалери Звезде пласирали су се у последње коло квалификација за Лигу шампиона пошто су вечерас у Трнави, после продужетака, победили Спартак са 2:1. Први меч у Београду завршен је нерешено 1:1.

Одлучујући гол у 98. минуту постигао је управо Радоњић.

- Играо сам под ињекцијама због болова у нози, хтео сам чак и да тражим измену у 70. минуту, али сам стегао зубе.

Упитан да ли је прослава гола била у Месијевом стилу, Радоњић је одговорио:

- Не дао Бог да је у Месијевом, била је у Роналдовом.

Коментари20
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dragan Bgd
Malo mi ovako,kao nekadašnjem fudbaleru smetaju ova veličanja Radonjića i Bena a ne pominju Jovičića,koji je sjajno video i poslao tu loptu gde treba,cela akcija Zvezde je za fudbalske udzbenike,sjajna lopta Jovičića,maestralno od Beba i majstorski prijem i završnica Radonjića u punom trku.Odlična igra svih Zvezdinih igrač,dugo će vremena proči,da nalete na ovakvu ekipu,Spartak se borio Spartanski,sa malo prekršenim pravilima igre,ostalo,za svaku pohvalu i pre i pisle utakmice,ljudi su našeg roda R1A1 i kod njih stanuje,poglrdajte kako su predstavili šampiona i posle utakmice,duuggoo niduvoflazili sa stadiona.Sjajno.
Zoran CZZG
Nije ni bitno,ali loptu je poslao Rodić....
Stefan SD
Oduvek sam navijao za ZVEZDU i uvek cu!!! Ja sam reko da ZVEZDA ove prolazi 100 posto smejali su mi se
talije
i ja sam pomislio...ali, na zalost...
Joco
Ma svaka čast svima. Ovakvu borbenost odavno nisam video a i ovakvu grubu igru protivnika.
Simela
Dečko da ima glavu,bio bi u rangu velikih ,elitnih krila,ali malo je doveden u red i ako i protiv Salzburga nešto napravi,prodati ga i uzeti dobru kintu,jer sa njim se nikad ne zna,al da je djavo jeste...
cigan
Ne dati ga dok god se moze zadrzati...kakve pare, igrac je kakav treba Zvezdi

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.