Почетна / Фудбал / Звезда

Латал разочаран елиминацијом Спартака: Лакше би ми било да је Звезда дала два гола раније, него овако...

Спартак је вечерас у Трнави изгубио са 2:1 од Црвене звезде и тако елиминисан из квалификација за Лигу шампиона
ФОТО: crvenazvezdafk.com

Тренер Спартака из Трнаве Радослав Латал рекао је да је разочаран вечерашњим исходом утакмице против Црвене звезде и елиминацијом из квалификација за Лигу шампиона.

- Осећам велико разочарење после вечерашње утакмице. Били смо врло близу, али када играте против једног великог клуба као што је Звезда... Не смемо да правимо толико грешака - рекао је Латал.

Спартак је вечерас у Трнави изгубио са 2:1 од Црвене звезде и тако елиминисан из квалификација за Лигу шампиона.

- Први голови постигнути су после лепих акција, међутим, ми нисмо смели тако брзо да примимо гол... До краја није било изразитих шанси, али ето ми смо примили други гол у продужетку и онда је било тешко постићи два. Лакше би ми било да је Звезда дала два гола раније, него овако... Нису нас притиснули, али правили смо грешке - рекао је Латал.

Упитан да ли се и даље нада европској јесени његове екипе, он је казао да му се у глави "премотава вечерашњи меч".

Коментари14
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pedja
Sramota je to sto igra Spartak. Nije problem sto igraju defanzvino, borbeno, to je sve u redu, ali igrati prljavo i toliko udarati je sramota za fudbal. U juznoamerickim ligama nema ovakvih brutalnosti. Neko pise, preteruje se, nisu tukli...sramota je i to napisati. Stojiljkovicu slomljen nos, Savicu arkada, Ben onesvescen, Simic dobio stopalom u stomak. Da li je neki njihov mozda povredjen? I sve su to udarci po nogama, laktovima u glavu. Da je sudija dao crveni posle faula nad Simicem, kako je trebalo po pravilima, Zvezda bi im dala bar 3 komada. Ko zeli na taj nacin da ide dalje, to ne zasluzuje.
Dragan Bgd
Ja razumem da je čoveku krivo,još je vruća glava,da je Zvezda igrala ko oni,pa oni nam ni ova 2 gola nebi dali,da smo ih rušili na sredini,zuti pa šta.Drugo,ovde su nam dali gol kad je Stoiljkoviču polomljen nos i bio van terena,da nije onaj pocepao Simića,ode mali i bila bi mu zelha ispunjena.Međutim,ja hoču još nešto da kazem,ponašanje i pre i posle utakmice da ovi ovde šabani nauče,kako se ponaša,dakle svih aktera,velukobpoštovanje Zvezdi,dok se igralo grizli su prejako,jer su znali da samo tako mogu i da iznenade i uopšte nisu loš tim,naprotiv,samo je Zvezda za 2 klase bolja.E sad ovde,oni koji stalno tupe o koeficijentima,igraju sa mnogo slabijim rivalima od Zvezdinih,provlače se,dođu ovde i tupe,cvile,arlauču i da ih čovek pita zašto to rade? Ma znam ja zaštoljubomora,zavist pakost,gde igra Zvezda pzno ko čep,kad oni dođu,polu prazno,pri tom Zvezda ima i igru i daje golove za špice.Elem,mislim da Zvezda prvo izvida rane i dobro se dpremi za Salcburg,koji mislim moze da prođe.
o.O
FK Mesarosh bi vam bilo pravo ime..i ja sam razocaran sto niste dobili bar 2 crvena mmuvmjbm!
MX.
Slovaci su igrali vrlo prljavo,podmuklo,brutalno. S faulovima ,ne za crvene kartone,vec za zatvor i to najstrozi.Ben umalo pao u nesvest,onda udarac u stomak nasem igracu kod obecavajuceg napada itd. Sudija vrlo slab,nesiguran,pravio opasne previde i zmurio na brutalne prekrsaje domacina,ali ima Boga i cekamo Salcburg ,za san,delirijum i spektakle na Rajku Miticu. Zamislite grupu: Juventus,United i Briz.
Zuk
Evropa nije domace prvenstvo gde vam se vecina sklanja a cak ni oznoje dresove.Sa ovakvim i postenim sudjenjem , imali bi bar nekoliko bodova manje,ali protiv vasih sudija ne moze se nazalost nista.
Stole
Samo sanjaj golube beli.
v1ad
Koliko odvratna i prljava ekipa. Ajde da igras agresivno, ajde da bijes, to nije sporno, ali da svaki skok ili nabijas lakat ili se postavljas ispod igraca dzukacki, da udaras i uklizavas kad lopta vise nije kod igraca i da povrh svega toga jos i padas i prenemazes se kao Spanci stvarno ne ide. A u napadu bez ikakve ideje nego nabij loptu pa ako je ovaj stigne super. Mrs bre,
Dragan Bgd
Odlična zapazanja,bravo,ako nisi igrao aktivno fudbal,onda kapa dole,odlično vidiš.Pozdrav.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.