Почетна / Фудбал / Звезда

Бен: После утакмице у Трнави још више сам уверен у пролазак даље

Већ наредне недеље наше фудбалере очекује сусрет са екипом Салцбурга у плеј-офу за Лигу шампиона
ФОТО: crvenazvezdafk.com

Јунак најновије Звездине европске победе над Спартаком из Трнаве свакако је крилни нападач црвено-белих Бен. Он је забележио је погодак, а потом и асистенцију код гола који је постигао Немања Радоњић.

- Одиграли смо одличну утакмицу и после оваквог меча увек треба причати само о колективу. Када играмо као тим можемо да победимо сваку екипу, то смо и доказали.  Наравно да сам срећан због гола и аистенције, али најбитније је да смо се пласирали у четврто коло квалификација за Лигу шампиона. Била је ово одлична утакмица за мене и за целу екипу. Било је веома тешко на терену, али показали смо карактер и показали смо колико далеко желимо да идемо у Лиги шампиона ове године. Није било лако, али ми смо успели. Веома сам поносан на своју екипу - рекао је Бен.

На терену се свих 120 минута водила жестока борба.

- Није лако играти против екипе која наступа веома грубо и која је чврста као Спартак. Нису бољи тим од нас, то смо и доказали. Видео се наш карактер, имали смо прави одговор на њихов стил игре.

Већ наредне недеље наше фудбалере очекује сусрет са екипом Салцбурга у плеј-офу за Лигу шампиона.

- Очекује нас одличан противник, Салцбург је прошле године далеко догурао у Лиги Европе. Знамо шта треба да урадимо и знамо да можемо то. После утакмице у Трнави још више сам уверен у пролазак даље. Борили смо се сви заједно. Заједништво ће нас довести до победе. Борбени дух и жеља за победом увек су присутни код нас. Против Салцбурга морамо да играмо као тим. Сада морамо да наставимо са истим приступом и осталим утакмицама које нас у будућности очекују - поручио је Бен.

Коментари40
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

tuga tvoja
zuk zuk zuk uf bre al boli ovo,daj coveku treba pomoc
Zuk
Ne pricaj o pomoci pa vi ste zatvorili Galeniku zbog enormne kolicine bensedina koje ste masovno koristili a njihovi radnici nisu uspeli da ih proizvedu u potrebnim kolicinama pa stavili katanac.Seti se to je bilo posle sedam uzastopnohi titula a i Duletovih cetrnaest.
Mare
Bogami kako je Zvezda krenula moze da dodje do finala i opet osvoji titulu.
Pedja
Stojiljkovicu slomljen nos, Savicu arkada, Ben onesvescen, a Simic dobio kung fu udarac u stomak uz bezbroj drugih faulova, a nijedan njihov nije iskljucen?! Ben odigrao najbolju utakmicu u Zvezdi, iako je krivac kod njihovog gola. Radonjic je izgubio loptu, a Ben je samo poskocio ispred njihovog igraca, plaseci se da udje u start, nakon cega oni odigravaju i daju gol. Milojevic mu je sigurno ukazao na to i drugo je odigrao bez greske. U Beogradu su imali jednu sansu i dali gol, sada su imali ukupno 2 i opet dali gol, imaju i dosta srece. U nikad tezim propozicijama, Zvezda je dosla do poslednje prepreke. Nikad manje klubova nije islo u ligu sampiona. Projektovani protivnic Zvezde su bili APOEL, Legija, nijedan lak protivnik. I sad u poslednjem kolu Salcburg, ubedljivo najbolja i najskuplja ekipa koja je mogla da padne. BIce tesko, ali idemo u ligu sampiona. Susrecu se 2 najbolje odbrane lige Evrope od prosle sezone.
Bojan
Da i ja mislim Ben, a mozda osvojimo i Ligu sampiona.
MX.
Ben je sinoc ponovo pokazao klasu,bez obzira na kiks njega i Nemanje kod gola domacina.Kretao se brzo,odlicno,bio stalna pretnja golu Slovaka,zabio pogodak za poravnanje i asistirao za pobedu Zvezde.Milojevic je skoro pogodio s svim pojacanjima koje je zeleo u ekipi. Jedino bi Ebisilio trebao jos vise da ''proradi'' i pokaze talenat i kvalitet. Sada, kada Kafu moze da igra plej of za LS,bicemo jos jaci i ubojitiji.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.