Почетна / Фудбал / Звезда

Л'Екип: ПСЖ у епизоди „Како скинути Звезду са неба”?

Угледни француски лист Л'Екип посветио је велику пажњу утакмици између фудбалера Пари Сен Жермена и Црвене звезде и на чак осам страница најављује дуел у Паризу
ФОТО: ФК Црвена звезда

У игри речи доминира наслов „Покушај скидања звезде са неба”, алудирајући да Парижани морају да савладају шампиона Србије на „Парку принчева” после пораза у Ливерпулу (3:2) на старту Ц групе Лиге шампиона.

У првом плану су и слике из Београда са премијере против Наполија, Синише Михајловића и Дејана Савићевића са трофејом Лиге шампиона, уз подсећање да је Црвена звезда била првак Европе тријумфом у финалу над француским Марсељом 1991. и да се сада полако враћа сличан победнички дух.

У опширној најави велики акценат се ставља на српске навијаче, које према неким најавама очекује домаћин и до 2.000, али да су подигнуте високе мере безбедности и да не би требало да буде проблема.

– Они би требало да буду раштркани на стадиону, а инсистираће да буду у групи. Постоји доза опреза и тензије – пише Л'Екип.

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

gropn II
sve sto zvezda primi manje od 3 (i slovima TRI) gola bice TESKO razocarenje za mene !
JA@gropn II
JA sam grobar, ali zaista nisam mislio da mogu da ih onako razvale. jos su srecni sto nisu primili jos 6 komada, Gu, gu heheh
gropn II
gukni golube ....
Прикажи још одговора
Бари
Мали псж је много богати али и много много мањи клуб од НАШЕ ЗВЕЗДЕ,јер МИ смо освојили оно о чему они могу само да сањају поред свих тих милиона што имају. ХВАЛА ТИ БОЖЕ ШТО ВОЛИМ ЗВЕЗДУ!!!
Palilulac
@To mora da je neki napaljeni klinac koji verovatno nema ni 20 godina pa mu neko pricao za 91. a on tada nije ni postojao
@bari
Ti si bolestan covek! veci klub od PSG? To sto ste vi tada osvojili je malo vise nego sto ste ove god postigli realno. Npr da ste pobedili Napoli u Bg i da izvucete 0-0 veceras ovde to je otrpilike to, takve ste klubove i sa slicnim rezultatima imali i 91. Jedini veliki klub koji ste prosli je Bajern bio, ostalo Grashopers, Dinamo Drezden i sl boranija. Kakvo bre poredjenje KES sa LS. Ne sramoti se.
Прикажи још одговора
Prof dr Zvezdan Terzic
Lepo je biti Zvezdas, navijac zvanicno jednog od 32 najbolja kluba Evrope i iscekivati utakmice najelitnijeg takmicenja na svetu. Kako god se zavrsila utakmica, vec smo uradili mnogo i vidno napredujemo iz sezone u sezonu uprkos drzavnom favorizovanju nekog drugog tima, kojem vojska mora da poklanja stadion.
@profi
Zvanicno 80 i neki klub u Evropi. To sto igras medju 32 ne znaci da si tu po rangu. Bolji od Celzija jel tako?

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.