Почетна / Фудбал / Звезда

Медији о подвигу српског шампиона: Највећа сензација у историји ЛШ, нови Бари, победа које је показала да се за душу фудбала вреди борити….

Сјајну причу доноси амерички ЕСПН, који наставља тему о формирању „затворене“ Европске Суперлиге највећих клубова и тријумф Црвене звезде над Ливерпулом описује као прави тренутак
ФОТО: Н. Неговановић
Тријумф фудбалера Црвене звезде над Ливерпулом (2:0) у Ливерпулу изазвао је велики одјек у региону, Европи и свету, па се тако говори о два гола хероја Милана Павкова и једној од највећих изненађења у Лиги шампиона.
 
Редом у региону сви су са одушевљењем пренели да су изабраници Владана Милојевића „запалили“ Стари континент, а најдаље у похвалама иде хрватски Индекс који наводи да је у Београду забележена једна од највећих сензација у Лиги шампиона.
 
- Црвена звезда је приредила прави спектакл против Ливерпула пред око 55.000 навијача на ужареној „Маракани“. Српски првак разбио је прошлогодишњег финалисту Лиге шампиона и остварио победу 2:0. Звезда је тако дошла до највеће победе у својој историји од распада бивше Југославије - наводи Индекс, а онда широко наставља читаву причу са изјавама актера, о атмосфери на стадиону, али и великим новцем који је Звезда зарадила ове сезоне (око 25 милиона).
 
Вечерњи лист пише да је Звезда шокирала Ливерпул у Београду, док Јутарњи истиче да је Милан Павков за осам минута срушио Енглезе.
 
- Српски првак стигао до једне од највећих победа у историји и нанео „Редсима“ први пораз у сезони - гласи наслов Јутарњег.
 
Црногорске Вијести преносе да је Звезда урадила оно што је мало ко веровао и да сада сања пролаз у осмину финала Лиге шампиона, а портал ЦДМ да је у Београду пао моћни Ливерпул.
 
О огромној финансијској инјекцији говори и сајт Кликс из Босне и Херцеговине, а онда о стању на терену истиче да је Црвена звезда заслужено славила.
 
Француски Лекип, који је покренуо причу око нечасних радњи пре гостовања Црвене звезде у Паризу, наводи да је Милојевићев тим све изненадио у мечу који су пратили из минута у минут на свом сајту.
 
Наслов „Ливерпул пао у Београду“, а онда у тексту како тај резултат иде корист Пари Сен Жермену.
 
- Црвена звезда је постигла оно што нико није замишљао - истиче Лекип и додаје како је је Звезда у трци за пролаз из групе.
 
Италијанска Газета дело Спорт каже да се победа у Београду славила као 1991. године када је Црвена звезда у Барију постала првак Европе и као диригента означава двоструког стрелца Милана Павкова.
 
Британски листови редом су разочарани игром Ливерпула, а угледни ББЦ великана са Енфилда описао је као „изгубљеног“ у Београду.
 
Сјајну причу доноси амерички ЕСПН, који наставља тему о формирању „затворене“ Европске Суперлиге највећих клубова и тријумф Црвене звезде над Ливерпулом описује као прави тренутак.
 
- Црвена звезда није остварила овако значајну победу од 1991. године и време за овако нешто није могло да буде боље. У недељи када су великани саопштили да планирају да оснују нову Суперлигу, српски шампион је пружио демонстрацију свега шта спорт не сме да изгуби. Та победа је показала да се за душу фудбала вреди борити“.
Коментари17
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vuk
Kasiljas ,Salgado,Roberto Karlos, Elgera, Pavon, Bekam, Zidan, Figo, Raul Bravo, Ronaldo, Raul..... zar treba ovaj sastav porediti sa Liverulovim sastavom
Lpool sklanjalica
Zato su ovi vukovi pobijedili sve ostale ekipe i kao drugoplasirani prošli dalje. Ne trpajte se gdje vam nije mjesto, nikad niste bili bitni. Hvala vam što nas pratite!
Vuk
Ja cenim sve što je zvzda sinoć uradila to je za poštovanje
Прикажи још одговора
Kvazimodo
Nije novi Bari.
Darko
Sve nekako, ali da ih je razbila to je u najmanju ruku smesno. Ekipa koja iz jedne sanse da dva gola, ima posed lopte oko 30% i drugo poluvreme je tri puta presla centar je daleko od nekog razbijanja.
Miša
Ti Darko pojma nemas gledaj kriket ili bejzbol
Ha-ha-ha
Darko, mnogo te boli...a??
Прикажи још одговора
bond
Espn pogodio sustinu
Brazilac 11
Nameštena utakmica.
Cug
Bravo,osvojili ste kviska...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.