Почетна / Фудбал / Звезда

Џајић: Не потцењујем никог из СФРЈ, само Звезда може да победи некога ко има јаку репутацију као Ливерпул

Почасни председник Црвене звезде наглашава да је јунак победе над Ливерпулом тип центарфора из златних времена клуба
ФОТО: Н. Неговановић

Пуно је срце Драгану Џајићу. Почасни председник Црвене звезде и некадашњи творац фантастичних тимова најтрофејнијег српског клуба, сведочио је из свечане ложе вероватно и највећој победи од освајања титуле шампиона Европе и света.

- Победа је велика и дошла је у идеалном тренутку. Одраз вере да може да се догоди што и јесте је 50.000 људи на трибинама. Навијачи су заслужили да се радују, направили су атмосферу за памћење. Утакмица је ишла у смеру њихове поруке пре почетка утакмице. У тренуцима кад је екипа упадала у кризу, публика јој није дала да поклекне – нагласио је Драган Џајић.

Црвена звезда је премијерно у Лиги шампиона, успела је да на четири утакмице освоји четири бода и оствари прву победу за српски клуб у елитном УЕФА такмичењу.

- Не бих да потценим ниједан клуб са простора бивше Југославије, али само Звезда ово може – да победи некога ко има јаку репутацију као Ливерпул. Не бих величао тријумф да се нису догодиле ствари као што јесу у последњих 27 година. Ми смо и стицали популарност у историји јер смо побеђивали боље од себе.

Коментари35
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ovi se jos zanose
I samo vama je Evropa dala nadimak Miki Maus...
Godzila
Sada nas zovu Godzila. Milojević je tukao Engleze, Švabe, Ruse, ostali su samo još Italijani i Francuzi.
Mile
Partizanov remi sa Realom je veci zato sto je tada bio najjaci u svojoj istoriji.Tacno je da su tada ispali u polufinalu a Porto je tada osvojio prvenstvo i sa njim smo igrali nereseno.Liverpul je bio prosle godine drugi ali ove godine kada ste ih vi dobili, verovatno ce ispasti.Zato je Partizanov rezultat vredniji.
gropn Ii
ovo je pravi odgovor i ja ti kao Partizanovac samo mogu reci svaka cast ! ovo JESTE najvredniji rezultat svih vremena za bilo koji srpski klub ! i tako ce ostati do veka ! ALI treba podvuci 1. ONAJ TIM IZ BARIJA NIKADA NE BI PRIMIO 10 komada u komadima NA 2 UTAKMICE ! 2. REZULTAT OVOG TIMA ZVEZDE PROTIV LIVERPULA NIJE NI PRIBLIZAN REZULTATU ONOG TIMA PARTIZANA PROTIV REALA I NJUKASTLA ! 3. NAJVECI REZULTATSKI PREOKRET u EVROPSKIM TAKMICENJIMA napravio je PARTIZAN protiv KVINS PARKA ! ko se sa ovim cinjenicama ne slaze, jednostavno nije objektivan !
Lauda
Da nije vredniji vas rezultat od pobede Zvezde protiv Bajerna u polufinalu Kupa sampiona i Olimpika u finalu.Daj ljudi kako mozete da uporedjujete instituciju sa pacerima.
Stole
Zvezdin povratak posle vezanih sest titula Partizana je vezan upravo za Dzaica kada je angazovao Dzarovskog za izvrsitelja radova, najveceg muljatora na Balkanu.Dobili su instrukcije kako da kupuju sudije i onda je Zvezdi svanulo.Radili su sa njima dvosmerno,zvezdi da se sudi sve i svasta a Partizanu nista odnosno da se potkrada sto je i danas na delu.Kako to kada lopta izadje van terena pola metra nije gol-aut a u zadnjem derbiju predje jedva deset santimetra jeste presla gol crtu.Uvek po zvezdinoj zelji.Secam se Borjana dok je bio u Novom Pazaru skocio na Skuleticeva ledja, promasio loptu aovaj dao gol potiljkom u zadnjem minutu a gol ponisten zbog faula koji je napravio Borjan.
Севера део
Читајући коментаре на овој вести, дефинитивно сам схватио да су заиста комплекси неизлечиви.
bond
Ne potcenjujući značaj Džajića za fantastičnu igračku karijeru bez mrlje, ali njega treba pitati zašto smo 26 godina čekali da se radujemo pobedi u Ligi šampiona. Njegovo predsednikovanje u dva mandata na veliku žalost nas zvezdaša još uvek ima nuspojave koje se neće još uvek otkloniti.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.