Почетна / Фудбал / Звезда

Милојевић без Стојковића, Чаушића и Јованчића: Ливерпул архивиран!

Фудбалери Црвене звезде окрећу се обавезама у Суперлиги Србије, креће други круг лигашког дела домаћег првенства, а тренера Владана Милојевића пред дуел са Динамом највише брине кадровска ситуација
ФОТО: ФК Црвена звезда
Шампион Србије екипи из Врања гостује у Сурдулици, а утакмица 16. кола игра се у суботу од 15 часова.
 
- Стигли смо до другог дела домаћег шампионата. Нећу рећи ништа ново ако кажем да је Динамо полетна екипа без обзира на пласман на табели. Имао би више бодова да игра у Врању, тамо смо имали сусрет Купа Србије и видело се колико људи воле тај клуб. За нас је јако битно да пред репрезентативну паузу одиграмо добру утакмицу. Волео бих да публика дође у што већем броју и да нас подржи у Сурдулици. Мислим да ћемо имати све услове за спектакл и добар меч - рекао је Милојевић.
 
Тренер Звезде има доста мука око избора играча за меч са Динамом.
 
- Имамо доста кадровских проблема, из минута у минута добијам поједине информације са проблемима. Сигурно да неће играти Филип Стојковић, Горан Чаушић и Душан Јованчић. За поједине повреде још чекам потврду, да видимо који је степен озбиљности, јер постоје одређене дилеме да ли би ти играчи могли да изнесу утакмицу. Ипак, више ћемо знати тек после данашњег тренинга.
 
Милојевић се још једном осврнуо на историјску победу у Лиги шампиона и зашто је битно да се тријумф против Ливерпула заборави у овим тренуцима.
 
- Немамо много времена да размишљамо, то је фудбал. Одиграли смо утакмицу Лиге шампиона и сада морамо да гледамо Суперлигу. Желим да видим реакцију мојих играча, јер се тако постаје бољи и квалитетнији, то вам даје залог за будућност. Не волим да добар резултат одмах после падне у воду, морате да се потврђујете и верујем да су моји играчи прави и да ће бити најбољи против Динама. Утакмица са Ливерпулом је била не тако давно, али је већ архивирана и сада стварно мислимо само на Динамо. Зна се да нам је првенство приоритет свих приоритета и знамо шта нам је чинити - закључио је Милојевић.
Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Uigravanje kontranapada
Miloje mora da odmori Pavkova i protiv Dinama da uigrava taktiku za Napoli i PSŽ, znači sa BRZIM igračima za KONTRANAPAD !
Milos
Koka konacno ubola zrno....pa se raskokodakala. Vidi ovog umislio da je trener. Bunkericna!
Jovan
Terzic,Joveljic..mozda jos koji iz omladinaca...a Causica posaljite u Koviljacu da izdrzava banju i potom u Zvornik da "igra"ako ga i tamo puste
Los veteranos 47
Pa ,milane Kojčiću ,a koji su to parametri na strani Fulama,osim što igra jaču ligu.Možda zato što im je trener Jokanović,ili ti centar- for .Mitrović,ali koliko vidim ova 2 kluba imaju više sličnosti.Naime,oba kluba su iz druge lige ušli u prvu diviziju,Fulam je stariji klub i poznat je kao prvi klub koji je na stadionu prodavao hot-dog.Naš vranjanski Dinamo ima svoje gurmanske specijalitete ,a treneri oba kluba ...LETE!!
Takav je zivot
Igras protiv Liverpoola a onda protiv Dinama iz Vranja!
Milan Kojčić
Po parametrima osvojenih trofeja, tj. neosvojenih trofeja. Po svim drugim parametrima - Zvezda ide na noge drugoligašu, protiv koga će da odigra meč bez tenzija jer je kvalitet umnogome na njenoj strani, , a Liverpul ide Fulamu da odigra još jednu tešku i borbenu utakmicu. Zato je SFRJ liga bila odlična, posle Evrope ideš u Skoplje, Rijeku, Mostar, Sarajevo, Tuzlu, Zagreb, Zenicu, i stalno imaš utakmice u istom, jakom ritmu.
БанеМ
Хоћемо оног из младе екипе, ваљда је Јовељић! Да се загреје за следећу годину када распродамо пола тима.
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.