Почетна / Фудбал / Звезда

Милојевић: Заслужена победа, неке ствари треба да исправимо! Сабо: Играли смо добро

Црвена звезда се пласирала у четвртфинале Купа Србије, победом на свом стадиону са 3:1 над ТСЦ-ом из Бачке Тополе
ФОТО: И. Веселинов

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да је његова екипа заслужено победила ТСЦ и пласирала се у четвртфинале Купа Србије.

Заслужена победа. Имамо кадровских проблема, рекли смо то пре утакмице. Хтео сам да видим неке ствари. Генерално сам задовољан. Неке ствари сигурно треба да исправимо”, рекао је Владан Милојевић за телевизију Арена после утакмице.

Звезда се пласирала у четвртфинале Купа Србије, победом на свом стадиону са 3:1 над ТСЦ-ом из Бачке Тополе.

Свиђа ми се екипа ТСЦ-а, воли да игра фудбал. Тешко је играти против организоване екипе која има добар контранапад – казао је Милојевић.

Тренер ТСЦ-а Золтан Сабо је рекао да је задовољан игром свог тима.

Моји момци су показали да знају да играју фудбал. Играли смо добро. Звезда је наравно квалитетнија од нас, то показује и резултат. Задовољан сам нашим издањем. Окрећемо се првенству, а Звезди желим срећу у купу, првенству и Лиги шампиона – рекао је Сабо.

Циљ клуба из Бачке Тополе је пласман у Супер лигу.

Прва лига је изузетно тешка ове године. Борићемо се па ћемо видети. Веома је неизвесно и радујемо се добром такмичењу. Надам се да ћемо успети да остваримо циљ, а то је пласман у Супер лигу – казао је Сабо.

ТСЦ ће наставити борбу за пласман у Супер лигу Србије, а после 17 утакмица у Првој лиги има 31 бод, осам мање уз утакмицу мање од водеће Инђије.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mirce
Hajde Miloje casti ti,jel bio ofsajd kada je Gobeljic dao for i da li je bio penal, pa da vidimo tvoj karakter.
severna koreja vam zavidi
u srbiji ne vaze fudbalska pravila za Vodjin klub. daju gol iz golauta,priznaje im se gol i kad lopta ne predje gol liniju,sviraju im se penali kad lopta pogodi nekog u koleno i ponosni su na brojke
sumider moder
Nista novo bravo za sudiju.
Deda Miloje
Lagano uništava mladog Melega (koji je igrač za Jovičića, Ebisilija, Simića...) i Jevtovića, a plaćeni su 900000 evra!??? Kome to još treba, nemamo taj luksuz jel dugujemo još 54 mil evra.
OGNJEN
Kako ono zovu ovog, bunker efendija? haha
Dragan
4-1 je Zvezda dobila.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.