Почетна / Фудбал / Звезда

У Израелу питају за Звезду, желе да је прате у Лиги шампиона

Видео сам да се на интернету продају, али су прескупе. Штета. Никад нисам био у Београду, делује као леп град. Волео бих да га посетим. А није ни скупо – рекао је средњовечни господин
ФОТО: fiba.com

Чекање испред дворане, да љубазни портпарол изрелске федерације изнесе акредитацију за утакмицу кошаркаша Израела и Србије, довело је до новог занимљивог сусрета.

- Извините, да ли сте из Србије – упитао је на одличном енглеском средњовечни господин.

На потврдан одговор, запитао је.

- Да ли знате како је могуће набавити улазницу за ову утакмицу 11. децембра?

Изненађење?

- Мислите на фудбал – узвраћамо питањем.

Климање главом, уз додатно...

- Да, да. Лига шампиона, Црвена звезда – причао је, док му се ширио осмех на лицу.

Осмех који је нестао на одговор који је добио:

- Практично немогуће.

Слегнуо је раменима, као да је тај одговор и очекивао.

- Видео сам да се на интернету продају, али су прескупе. Штета. Никад нисам био у Београду, делује као леп град. Волео бих да га посетим. А није ни скупо.

- Дођите на кошарку – кажемо.

Ипак неће.

- На овај пут бих кренуо због Лиге шампиона, јер је то последња утакмица... – узвратио је и вратио се свакодневним обавезама. 

Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Sele
Svet je lep kada sanjamo.
Los veteranos 47
Ne mogu da verujem!Pa ova bratija pod nazivom major,k.r.v,pored vijetnamskog ,imaju i ...crveno-beli sindrom!
Major,Kowalski,Rico,Vojnik
Eh,bio sam na safariju u Keniji,i jedan od stanovnika sela kod Najrobija,zaustavio me i na cistom svahili jeziku nesto pitao. Posto nisam razumeo ni rec,zamolio sam jednog mestanina koji nekako nabada engleski da mi prevede. Na moje iznenadjenje,covek se predstavio kao plemenski vrac i zatrazio 20 ulaznica za 11. decembar Zvezda-PSZ. Kaze,za sve plemenske staresine. Ljubazno sam ga uputio na srpsku ambasadu u Najrobiju,uz zelju da njegov zahtev proslede FK Zvezda. Sto se pak moje vojske i mene tice,nama je ulaznice doneo kralj Dzulijan i idemo svi,pocev od mene do Vojnika. Ako dodju i ovi iz Kenije i ovaj iz Izraela...pa bice zanimljivo internacionalno drustvance na Marakani.
bond
Genijalan komentar, i to ti kaže vatreni zvezdaš. Šteta što nema nimalo duhovitih dosetki među navijačima, više je to neko nesuvislo klinačko prepucavanje, stoga veliki naklon.
Major@@Major
Molio bih te da mi kazes ko je to "Zeks Pantic". Ja prvi put cujem za to ime,a posto ti ocigledno netremice otvorenih ociju i usta pratis njegov kanal,usmeri me na kom programu i u koje vreme mogu da ga pogledam. Cim ga cak dva puta pominjes u svom komentaru,mora da ti se mnogo svidja,pa ne moras da budes sebican. Podeli svoje zadovoljstvo sa nama koji prvi put cujemo za njega.
Прикажи још одговора
zero
Zanimljivo.. Mora da je na osnovi carapa prepoznao da ste iz Srbije. ha ha ha
Abolirani
Ma ne imali su prepoznatljivi logo sa kojim se potpisuju kosarkaski ugovori.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.