Почетна / Фудбал / Звезда

Терзић: Причали су да нећемо прећи центар у групи смрти, а ми сваком великану дали гол

Имамо много разлога за задовољство ове године, која је за памћење – навео је генерални директор Звезде
ФОТО: Н. Неговановић

Генерални директор ФК Црвена звезда Звездан Терзић истакао је да је поносан на све урађено у овој години, у којој је освојена титула првака Србије и изборен историјски пласман у Лигу шампиона, и да је такав успех био само сан пре три године.

- Имамо много разлога за задовољство ове године, која је за памћење. После 26 година смо изборили европско пролеће и освојили титулу уверљиво... Први смо тим који је од првог кола квалификација дошао до Лиге шампиона. Десио се Салцбург и спектакларни меч, што је пре три године био само сан. Поносан сам - рекао је Терзић на свечаности „Црвено бело вече” у београдском хотелу Хајат.

Он је посебно нагласио успехе у дебитанском наступу у елитном такмичењу у овом формату.

- Причали су да нећемо прећи центар у групи смрти, а ми сваком великану дали гол. Победа над Ливерпулом препричаваће се деценијама - рекао је Терзић и подсетио да је дуг значајно смањен и најавио наставак улагања у инфраструктуру.

Коментари16
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

dule
a i kao ekipa sa najvise primljenih golova ;)
beograd
Mađioničaru komentariši ti tamo tvoj jekavski klub,ovo je Beogradski,naš najveći.Plači od muke!!!!
RSCZ
Terza magijo! SAMO NAPRED ZVEZDO!
predrag
pa zvezda je vise golova primila za 6 utakmica nego sto je partizan za 3 lige sampiona
joza
i ima vise pobeda nego doticni za 2 ucesca, za to trece ce morati da pricekaju...
Radmilo Bošković
Ali, Teziću i vi ste pričali da ste doveli „kapitalce“ iz Afrike, koji će Zvezdu odvesti u LŠ?! Od svih tih „kapitalaca“ u grupnoj fazi nam je igrao samo Ben, koji je na silu bio forsiran, guran i stavljan na veštačko disanje, a ništa nije pokazao u LŠ, osim što je izveo nekoliko auta! Pričaj nam malo o učinku „kapitalaca“! O tome niko nije ni reči rekao! Napred sa „kapitalcima“ u nove poraze!
Mhm
Pusti ti naše kapitalce i gledaj Ivicone bombe

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.