Почетна / Фудбал / Звезда

ЗВЕЗДА БЕЗ ТРЕНЕРА ПОСЛЕ ВЕЧИТОГ ДЕРБИЈА? - Ал Аин даје још више пара за Милојевића

У случају да не успеју план „А” и план „Б”, Арапи имају и „Ц” варијанту по којој би већ за неколико дана са Милојевићем и Црвеном звездом договорили сарадњу од лета
ФОТО: crvenazvezdafk.com

Клупски вицешампион света Ал Аин спреман је да побољша понуду како би, ипак, овог пролећа успео да ангажује Владана Милојевића.

Клуб из Уједињених Арапских Емирата, после одласка Хрвата Зорана Мамића, дао се у потрагу за наследником, а први пик је стратег српског шампиона. Првобитну понуду од два милиона евра обештећења клубу са стадиона „Рајко Митић” и 3,2 милиона евра нето годишње плате Милојевићу, Арапи су спремни да увећају, само да приволе Црвену звезду да пусте тренера који има уговор до лета 2020. године.

Менаџерска агенција, преко посредника са наших простора, спремна је да понуди и већу цифру за обештећење. Како сазнајемо, биће упућена и понуда до краја овог месеца, да Милојевић преузме Ал Аин након вечитог дербија, 2. марта.

И ова опција могла би да наиђе „на зид” на Маракани, јер су Београђани чврсто решени да задрже успешног тренера, званично најбољег у Србији по избору ФСС, најмање до јуна, а жеља је и до краја важећег уговора.

У случају да не успеју план „А” и план „Б”, Арапи имају и „Ц” варијанту по којој би већ за неколико дана са Милојевићем и Црвеном звездом договорили сарадњу од лета, о чему, наравно, треба да се изјасне и сам тренер, односно клуб с којим има уговор.

Коментари33
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dr Terzo
Jel mogu i ja da udjem u taj transfer? Sta znam da radim? Ne mnogo toga, ali morao bih da povedem svoj tim u sastavu Babarogic, Mrakic, desetak sudija, Bulatovic, Kokeza, gazda Cova, Krstaja, Toncev komada 2, vodje navijaca komada nekoliko, Glavni navijac sa velikim G i ono cudo sto ga zovu bankomat, a nosi ga Glavni navijac. Nije mnogo, a?
neso
moges da uges u transver ako vucelic sajla vokri rugic a posenno ti da igras u spicu da dajes golova a umesto trenera stavite navijaca tumbasa da bude cirkus kao sta ste sirkus ekipa u celini komlet
Hvala braćo Arapi
Putuj Igumane, da zaigramo fudbal!!!
Donji Ljubis
Miloje je veran covek koji posti i nosi Krst oko vrata...toga mora da se resi ako ode tamo, pitanje je da li hoce...Oni imaju "dve" policije , sekularnu i muslimnsku, znaci ili lova ili vera...ja nisam hteo da radim tamo , jer nisi smeo da imas Sveto Pismo ni da nosis Krst sa sobom...Ako odbaci Veru...nece mu ici dobro, garanrtujem...ne mozes sluziti dva gospodara...ali do njega je...!!!
Story
Miloje nije lud da ode u Emirate jer tamo ni nema fudbala. Plata jeste bombasticna, al treba ziveti tamo. Odu mnogi,povuce ih kinta, ali brzo beze. Miloje je skupio ekipu iz " Barija" Zvezda nikad ozbiljnija od onda. Mnogo vise vredo sansa da pravis ozb.rezult.sa Zvezdom, tipa udjes opet u grupnu fazu pa budes 2. Ili 3. I odes dalje makar jos to kolo. Takav ugovor mu nece pobeci, naprotivozda bude i bolji s takvim rezultatom. Zvezda treba da mu poveca platu i to je to. Siguran sam da nece otici!
trnina
Pa kod cigana pljušte milioni i za igrače i za trenere, a oni ne haju za to, baš im se nešto ne ide iz zvezde.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.