Почетна / Фудбал / Звезда

Звездин квартет иде у Графичар

Останак Милана Родића у клубу иницирао је одлуку стручног штаба да нема потребе да Терзић буде уз први тим и на пролеће и да је боље да скупља искуство у сениорској конкуренцији
ФОТО: В. Марковић

Комплетне припреме са првим тимом Црвене звезде прошла су и четворица момака који ће у пролећном делу сезоне да играју у филијали Графичару: Југ Станојев, Вељко Николић, Алекса Терзић и Александар Станковић.

Тројица из квартета били су и јесенас у Графичару, а сада им се придружује и Терзић који је у пром делу сезоне играо за омладински тим Црвене звезде против Пари сен Жермена, Ливерпула и Наполија, а забележио је и два суперлигашка меча.

Останак Милана Родића у клубу иницирао је одлуку стручног штаба да нема потребе да Терзић буде уз први тим и на пролеће и да је боље да скупља искуство у сениорској конкуренцији.

Млади леви бек ће бити и добро појачање екипи тренера Милије Жижића, у реализацији амбиције да се Графичар освајањем првог места у Српској лиги Београд пласира у виши ранг.

Николић је јесенас имао одличан учинак до повреде, после нове серије рада под надзором Милојевића очекује се да се наметне као лидер филијале.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Iz šljivika
Početkom januara, kada je Zvezda počela pripreme, u Žurnalu mi je objavljen tekst u kome sam pogodio da će ovaj kvartet o kome danas piše Žurnal samo poći na pripreme iz čisto turističke svrhe, da zadovolje javnost kako oni vode brigu o svom podmlatku! Baš Zvezdu briga za podmladak, imaju oni svoje prsle “kapitalce” koje treba razigravati! Koliko ih je briga za ovaj kvartete vidi se po tome, što u ni jednoj utakmici u Turskoj ova četvorica nisu ulazila u igru! A, sada tvrdim da je Veljko Nikolić doktor fudbala za prsle “kapitalce” Bena i Ebesilia, maestralne strelce iz penala u SLS! HITNA PRIVATIZACIJA!
Zvezda
Za Zvezdu nije bolje
Марко Павловић
Боље је за српски фудбал да се Колубара из Лазаревца пласира у виши ранг него Графичар или ИМТ!
Жељко Павловић
И треба Телеоптик да испадне у нижи ранг!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.