Почетна / Фудбал / Звезда

Милојевић: Звезда ради праву ствар! Управа ради прави посао

Утакмица Рад - Црвена звезда биће одиграна у недељу од 17.00 на Бањици
ФОТО: Н. Неговановић

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је данас да не очекује лак посао против Рада, али да ће се његова екипа адекватно спремити.

- Не очекујем да ће бити лака утакмица. Спремићемо се адекватно, имамо свој циљ и трудимо се да тренинге понављамо на утакмицама - рекао је Милојевић на конференцији за новинаре у Београду.

Звезда ће гостовати Раду у 27. колу Супер лиге Србије.

- Рад од почетка овог дела првенства једноставно има свој начин игре, без обзира на промену тренера, играчи су се навикли на новог. Не губе тако лако утакмице, да ли код куће или на страни. Имају мотив, на Бањици никад није било лако играти - казао је Милојевић.

Тренер црвено-белих је навео да још не зна који ће тим извести на терен.

- Много играча се појављује, имам велики фонд и у сваком тренутку имам оне који су мотивисани и заслужују да добију шансу. Видећемо у ком ћемо саставу изаћи у недељу.

Милојевић је казао да се нада да неће имати проблема после репрезентативне паузе са играчима који иду у своје националне тимове.

Проблема са повредама имају Марко Гобељић, Милан Родић, Ричмонд Боаћи, Марко Марин, Горан Чаушић и Милан Јевтовић.

- Бићу посебно радостан када сви буду у тренажном процесу. Неки би можда и могли да буду спремни за Рад, видећемо каква је процена лекарског тима шта је најбоље за њих и екипу. После паузе очекујем повратак Родића и Гобељића у тренажни процес - рекао је Милојевић.

Претходни период у Црвеној звезди обележило је продужавање уговора са великим бројем играча, што је Милојевића посебно обрадовало.

- Звезда ради праву ствар. Управа ради прави посао. Драго ми је што играчи продужавају уговоре. Као звездашу и тренеру ми је веома драго због тога. Јако је тешко задржавати играче. Много је лакше за клуб и струку када постоји континуитет. То је у сваком случају веома позитивна ствар. Некада могућности то не дозвољавају због разних фактора. Драго ми је што клуб може да им понуди и они што су задовољни - казао је тренер Звезде.

Упитан је и да ли би Звезда у овом тренутку била спремна за европске квалификације.

- Опрезан сам. Прво ми је битна наредна утакмица, не гледам толико у будућност. Има времена до тад. Не волим толико далеко да гледам на такве ствари - рекао је Милојевић.

Утакмица Рад - Црвена звезда биће одиграна у недељу од 17.00 на Бањици.

Коментари18
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

lobotomija
Nema niti jednog komentara da nema negativnog pisanja i svadjanja . Jadni smo mi Srbi kad se samo svadjati znamo !!!
???
Zvezda je od osvajanja Kupa Sampiona trebala da vlada bar nasim fudbalom narednih pedeset godina.Prodala je vrhunskih igraca ko zna koliko.Ovako sad od ulaska u grupnu fazu Lige Sampiona bi trebala da bude jaka bar pet godina.Na greskama se uci.Dzaja je bio onda u Zvezdi a i sad je tu.
Slave
Tako je Miloje care
grunf
isto ko šalke tridesetih godina prošlog veka
trnina
Pogrešio si teze ne što klub može da im ponudi nego što država može da im da. Ma bez veze kako da ne daju srpskom BRENDU koji napravi 70 miliona eura duga, zaslužili nema šta, I Partizan kad napravi toliki dug ima da dobije od države kanape da se povešaju.
Југовић
Па нека ЈСД добије паре од Југославије.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.