Почетна / Фудбал / Звезда

Бен: Долазим на кошаркашки дерби

- Земљацима на Коморима говорим да су Срби невероватан народ и да овде живе фантастични људи – каже једна од најјачих адута у екипи тренера Владана Милојевића
ФОТО: Н. Неговановић

Првенствена пауза је дошла у невреме за Мохамеда Ел Фарду Бена, јер је у последње две утакмице постигао гол и најавио да би у финишу пролећног дела сезоне требало као и летос да буде ударна снага Црвене звезде.

За нови погодак мораће да сачека 30. март и сусрет са Мачвом, јер у међувремену нема репрезентативне обавезе са Коморским Острвима.

Има и добре стране што ће изостати утакмица за репрезентацију током мартовских дана, јер ће Бен коначно бити у прилици да присуствује кошаркашком вечитом дербију и ужива у гледању спорта који после фудбала највише воли.

Нисам успевао раније да одем на кошаркашку утакмицу Звезде, потрудићу се за викенд – најавио је Бен да ће наредног викенда пружити подршку Берону, Риверсу и осталим кошаркашима црвено-белих у полуфиналу АБА лиге.

Да воли кошарку Бен је показао ношењем дресова Леброна Џејмса, реч је о спортисти којег посебно цени.

Никада нисам играо кошарку, али у Француској је популаран спорт под обручима. Леброн је мој омиљени играч, волим код њега што је вредан и предан послу. Заиста је лудо што први пут неће бити у плеј-офу. За мене је он исто што и Кристијано Роналдо у фудбалу. Невероватан је.

Због Бена у Србији знају за Коморска Острва, али и у државици усидреној у Индијском океану за Београд и Црвену звезду.

Земљацима говорим да су Срби невероватан народ, од када сам у Београду сви су увек спремни да ми помогну, јако су добри према мени тако да на Коморима знају да овде живе фантастични људи. Када би неки Србин дошао на Коморска Острва знали би га због мене.

ГЛЕДАМ ЈОКИЋА И ДОНЧИЋА

Воли Мохамед Бен да гледа НБА лигу, испратио је и узлет у Америци кошаркаша са балканских простора.

Рекли су ми да је Лука Дончић звездаш, сјајан је кошаркаш. Одлична је и Никола Јокић, уживање је гледати их – поручио је Бен.

(ЦЕО ТЕКСТ можете да прочитате у данашњем штампаном или ПДФ издању Журнала)

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mosquito
Tako je Bene. Doncic je zvezdas ali nije Srbin iako je i Srbin. Nema veze, to je nebitno, vazno je za koga navija.
Bari
Za Bena se kaže da je “једна од најјачих адута у екипи тренера Владана Милојевића”! Koliko je bio jak adut videlo se u grupnoj fazi LŠ, gde se nije video na terenu. Stalno se nalazio na marginama utakmice, tamo negde u uglu kod kornera i samo je izvodio aute! A doveden je da pravi razliku na terenu u Evropi! Ne znam je li proglašen za jednog od najjačih aduta u Zvezdi, zbog toga što je dokazao da je nesposoban za ozbiljno takmičenje kakvo je LŠ?!
Севера део
Изгледа да заборављамо да ми не би ни видели лш да није било Бена.
Бари @bari
И птице на грани знају да вас глодаре ово највише боли из дана у дан,ако и треба ХВАЛА БОГУ!
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.