Почетна / Фудбал / Звезда

Милојевић: Има ствари које се морају поправити; Говедарица: Шта да радимо, идемо даље

Црвена звезда је доминантном игром победила Бачку (3:1) у гостима
ФОТО: crvenazvezdafk.com

Владан Милојевић, упркос тријумфу пулена у Бачкој Паланци против ОФК Бачке (3:1), није био у потпуности задовољан:

- У већини јесам задовољан игром, али има ствари које треба исправити. Причамо о томе, радимо... Имали смо доста шанси које је требало да искористимо. Радимо нешто на тренингу, али то не излази на утакмицама. Има ствари које се морају поправити.

Стратег Бачке Зоран Говедарица нагласио је:

- Већина мојих играча игра први пут у Супер лиги, а не само против Црвене звезде. То је донело одређене проблеме, тако смо и примили голове, шта да радимо, идемо даље.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

vrzino kolo
Svaka izjava mu je kako to nije ono sto rade na treninzima i sta su se dogovorili u svlacionici...i da treba da se nesto popravi...I tako Jovo nanovo...
Pigeon
Ovaj trener je "uspeo" da od tridesetak igraca napravi cist-prosek! Sve ih je uniformisao, niko ne odskace, osim Marina, ali ni za njega nisam siguran sta ce biti, jer on je kratko u klubu. Umesto da je stvorio jaku petnaestoricu, sa dobrim zamenama, on je zarad toga da navodno nema nezadovoljnih (a javna je tajna da ih ima!), cas igrao sa jednima, cas sa drugima. Mozda je to i imalo neko pokrice dok se igrala Evropa (zbog tog famoznog umora), ali sada se igra klaj-klaj liga i opet-isto! Ta prica da je svejedno ko igra, da im je navodno druga postava (a ko je druga postava?) ista kao prva (a koji su prva?), uopste nije pozitivna koliko neki "analiticari" zele da predstave. Umesto da je napravio "atomski" tim, sa svim parama koje su mu dosle, on se zadovoljio obaranjem nevaznih rekorda, licnom promocijom, a tim mu i dalje igra nista vise od proseka i uz stalnu podrsku sudija!
Nenad
Ajde ne lipaj
Peconi
Pitanje za Govedaricu: Zašto je Nikola Đurić na klupi ako, po njegovim rečima,mnogi nisu igrali Super ligu? Đurić je iskusni Superligaški igrač i jedan od najboljih defanzivaca i nije mu mesto na klupi.
Jovan
Simic..Causic...i ocigledno Jovancic.. Ne mogu da nose igru..ni po ovim livadama Srbije..jednostavno igraci ispod proseka...a s 2 ili 3 igraca manje..ne biva..nigde

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.