Почетна / Фудбал / Звезда

Марин: Показали смо ко је најбоља екипа

Фудбалери Црвене звезде победили су Партизан са 2:1, у трећем колу плеј-офа Супер лиге Србије
ФОТО: И. Веселинов

Фудбалер Црвене звезде Марко Марин рекао је да је његова екипа на вечерашњем дербију против Партизана показала да је најбоља у Србији.

- Много важна победа. Мислим да смо ушли врло агресивно у меч, јер смо знали шта нас очекује. Видело се од првог минута да желимо победу, да решимо титулу и да победимо у једном дербију. Мислим да смо показали ко је најбоља екипа ове године - рекао је Марин после утакмице.

Фудбалери Црвене звезде победили су данас Партизан са 2:1, у трећем колу плеј-офа Супер лиге Србије.

Звезда је прва на табели са 48 бодова, шест више од другопласираног Радничког, четири утакмице до краја првенства.

- Јесте посебна победа у дербију. Није обична. Имамо шест бодова предности и четири утакмице до краја - рекао је Марин.

Он је навео да су црвено-бели били бољи од Партизана, да су све време контролисали утакмицу.

- Дали смо два гола, после фантастичне акције, имали шансу за трећи гол где смо могли све да завршимо... Рекли смо можда да неће требати магије данас на терену, Али је требало доста магије - рекао је Марин и додао да је пенал над Беном „био чист”.

Упитан за пенал за Партизан, Марин је казао:

- Ја сам уклизао испред њега, он ваљда поставио ногу, Али нисам видео на ТВ-у. А нека, пенал, дали гол. Опет је победа наша.

Голман Звезде Милан Борјан навео је да је утакмица била тешка, али да је његова екипа показала карактер.

- Ова победа нам много значи. Доноси нам велику сигурност пред наредне четири утакмице, само да наставимо овако.

Он се сложио са констатацијом новинара да није морао често да интервенише и додао да је „екипа сјајно одрадила посао".

Борјан је након пенала Партизана ушао у сукоб са Рикардом Гомешом.

- Ништа страшно, добио сам ударац и вратио га. Боже мој, живот тече даље.

Коментари17
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dragan Bgd
Pokazali ste im vi i na prošloj,samo što su sudije odradile posao za njih,poništen čist gol kod rezultata 0:0.
mali dragance
Vas (Simic) izneo loptu iz sesnaesterca rukom pre toga...
Knego
Nisi se video na terenu. A napravio si grešku karakterističnu za početnika.
Marin i fer-plej!?!
Odlican,vrhunski igrac za ovu ligu,nema pogovora,ali do zla Boga prljav ne u smislu startova,vec ponasanja i fer-pleja ovaj Bosanac. Takav je bio i u Olympiakosu,takav je i danas,takav ce biti i ubuduce. Kao da je vaspitavan u Zvezdi od najmladjih dana.
Dragan Bgd
Prosto je neverovatno šta čovek kad nema breng-mozak lupeta.Pazi Zvezda je visoko gospodski Srpski sportski kolektiv i šta je to Marin uradili,tukli ste ga bre celu utakmicu,onaj Zdjelar,pa onaj je sve samo ne fudbaler,čovek na svakoj utakmici a posebno protiv Zvezde napravi po 5-6 pogubljenih startova sl to je vaša kasapska igra,pre njega Jevtović i onaj Beazilac,pre njih Lola Aaaa tu je i sada,drugo,Marin vam je bre učinio strašnu uslugu,umesto da vam damo i treći,bilo je prilika,on startuje onako vi ni krivi ni dužni pucajte penal.Što jest,jest,lepši je rezultat 2:1 nego 2:0.Uoššte nije trebao da ga dira,onaj vaš hvata Beba uz a dres u 100%-non gol šansi,dobro da ne cvilite,pa kako,pa zvezdsnaesterac,baš me čudi,verovatno zbog snimka koji ne možete da demantujete,ma niste mogli ni ranije,al ste sve jedno arlaujali.Marin ništa ružno nije uradio i posle onoliko batina,to je glodarska škola,ako se kasapluk,školom može zvati.
Pigeon
Ma, djavola...pokazali ste ili bolje reci samo potvrdili da kradete i najvise i najbolje...
ajde ajde
Vidi javio se golub, pa kako si mi ti golube? Jel boli?
ZVEZDAš groBARI 91
@ pigeon A ti si onaj sto se prosli derbi radovase kad Nikolic udari naseg igraca a? E pa sad da vidis kako Borjan samara ! Odvalio vam je Gomesa i to jos rukavicom... Mislim da mu jos zuji u usima... A ZVEZDA u losoj utakmici taman za taj gol je nadigrala tvoj klub. ZASLUZENA POBEDA ZVEZDE. A Partizan ocajan. Jedan jedini sut u ojvir gola u 90 minutam Hej, jedan jedini. Smesan si pigeone
Los penzos 47
Veteranu,veteranu ,u nedostatku argumenata((sudije,penali,sklanjalice itd),ti ovde spominješ lošu Zvezdu,Pa kakav je onda bio rival iz Humske?

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.