Почетна / Фудбал / Звезда

Саша Илић о гесту Делија: Хвала им, то је доказ да сам све ове године био изузетно коректан

Илић је у 80. минуту заменио Данила Пантића и учествовао у акцији за пенал Партизана
ФОТО: И. Веселинов

Капитен фудбалера Партизана Саша Илић захвалио се навијачима Црвене звезде на транспаренту којим су му одали поштовање.

- У сваком кукољу жита има, добар капитен, најгорег тима! Саша Илић, живели - било је истакнуто вечерас било на северној трибини стадиона „Рајко Митић”.

- То ми је одређени доказ да сам све ове године које сам провео у Партизану био изузетно коректан према навијачима Црвене звезде. То је једно велико поштовање према мени. Захваљујем ми се на томе. Ја нисам особа која воли да провоцира, сем у одређеним ситуацијама на терену. Леп гест - рекао је Илић.

Илић је играч са највише наступа у историји Партизана, а вечерас одиграо је последњи вечити дерби у каријери у којем је поражен од Црвене звезде 2:1.

- Сада нисам специјално расположен с обзиром да смо изгубили утакмицу. Мени је ово последњи дерби као играчу, али се неславно завршава, шта ћемо…

Илић је у 80. минуту заменио Данила Пантића и учествовао у акцији за пенал Партизана.

Коментари17
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dragan Bgd
Prvo i osnovno je gest Zvezdinih navijača i može svako da ga tumači kako mu volja.Lično za mene ni prosečan igrač i to pravo niko ne može da mi ospori da kažem a kažem,zato što znam fudbal igrao sam ga aktivno do svoje 43-godine i moji kriterijumi su visoki,da budeš smatran legendom,ljudi,prvo mora da budeš veaški dobar igrač pa tek onda,neznam karakterne i ljudske osobine.Svi mi poznajemo mnogo ljudi oko sebe,koji su dobri ljudi,da jakim karakternim osobinama,al ne znaju da igraju fudbal a ovde se ipak radi o fudbalu i fudbalerima i fudbalsko umeće ne br.1.Drugo,vidim ovde pišu neznalica sve i svašta,te da ne igrao više,bili bi 2 na tabeli i slične nebuloze,jedan igrač sam to ni u ludilu nije mogao da uradi,ovde su u partizanu krucijalne druge stvari,ja ih znam,jer pratim naš fudbal od 70-ih prošlog veka,problem je u strukturi partizana,neću poimence da nabrajam,ko zna shvatićete ko ne zna neka sazna i nauči.To sve dolazi na naplatu.Ovom čoveku sve najbolje i samo korektno kroz život.
zero @ dragan bgd
Ti igrao fudbal? Daj ne zajebavaj. Za koga si igrao? Evo ja sam igrao u podmlatku Novog Sada, a ti?
Tiki
Ovi ga zezaju, a ovaj se primio, i misle cugaj i što duže ostani tako spreman,perspektivan i koristan...Drži se veterana i trećeg poluvremana...
Hogar
Ostani nemoj da ides bar jos pet godina, i bices "legenda"svetskih razmera. Ja znam da ti to mozes, jer vreme radi za tebe, ti si kao vino sa godinama sve bolji. Ako sada odes mozemo da se pozdravimo sa Evropom,ili da stavimo katanac na kapije stadiona...
Zuk
Daleko najbolji igrac u poslednjih dvadeset godina.Velemajsor.
Mosquito @ Zuk
Ako je takav vodi ga kuci.
Луциано
Иди више да те не гледам

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.