Почетна / Фудбал / Звезда

Бен: Волео бих да следећи пут дам и гол из игре

Бен, кога је оборио Слободан Урошевић за најтрожу казну, довео је црвено-беле у вођство у 60, 20 минута касније дуплирао је предност Алекса Вукановић, пре него што је Рикардо Гомеш у самом финишу ублажио пораз Партизана
ФОТО: М. Спасојевић

Нападач Црвене звезде Мохамед Ел Фарду Бен, стрелац у победи над Партизаном (2:1), каже да велика важност дербија није утицала на њега и да је био уверен да ће реализовати пенал.

Бен, кога је оборио Слободан Урошевић за најтрожу казну, довео је црвено-беле у вођство у 60, 20 минута касније дуплирао је предност Алекса Вукановић, пре него што је Рикардо Гомеш у самом финишу ублажио пораз Партизана.

- Када узмем лопту и ставим је на „белу тачку“ потпуно сам сигуран у себе. Важност меча и атмосфера не утичу на мене. Имам много самопоуздања, знам да могу да затресем мрежу и то се и јуче показало на делу. Волео бих да следећи пут дам и гол из игре на вечитом дербију, а овај погодак је свакако добар почетак - рекао је Бен за клупски сајт.

Фудбалер са Коморских острва наглашава да Звезда није дозволила Партизану да наметне стил, већ је држала ствари под котролом.

- Дерби носи посебну драж и увек је битно победити у дербију. Срећан сам што сам постигао гол на тако важном мечу. После тога играли смо много боље, били растерећенији и имали доста изгледних прилика да много пре краја решимо питање победника. Било је доста борбе на терену, такав је сваки дерби.

Бен, стрелац 32 гола за 15 месеци у дресу Црвене звезде, ову сезону описао као фантастичну.

- Срећан сам због свих голова и добрих партија. Још увек није готово, остале су четири утакмице да одбранимо титулу и боримо се за финале купа. Желим да освојимо све што можемо и даћемо све од себе да донесемо дуплу радост нашим навијачима - закључио је Бен.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

DS
Pa rođo, da bi dao gol iz igre moraš znati da igraš!!!
olee@BokiUSA@Severa deo
Za tvoju informaciju, ovaj nemilosrdni strelac iz penala Ben, je u ovom prvenstvu SLS, izveo 14 (četrnaest) penala, od kojih je realizovao 13 (trinaest) a 1(jedan) je promašio! Da je bilo ko drugi trener Zvezde, šta misliš da li bi mu igrao 31-no godišnji Ben, koji je ostao upamćen po tome što je u grupnoj fazi LŠ, odigrao svih 6 (šest) utakmica a izveo je samo nekoliko auta! To je bio njegov ukupni učinak! A, zbog Bena, nemilosrdnog strelca iz penala u SLS, ne može da igra Vukanović, prvi strelac jeseni u SLS, i Jirka!
Севера део
И оваква "незналица" је први стрелац тима.
Прикажи још одговора
JUG
Ma svejedno tu je ONAJ navijač pa SUDIJE !
Stalone
Partizaiju se sviraju penali na svakih 20 minuta u derbijima.
JUG
Ma ništa bez penala a?
dada
Sto juznije sve tuznije
Севера део
Па,шта ће човек када ваше дрвосече га вуку када је лопту требао да о да ћушне у празну мрежу.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.