Почетна / Фудбал / Звезда

Како је Ковачевић објаснио рагби захват којим је оборио Грбића?

Дерби је обележио и рагби захват Александра Ковачевића у првом делу полувремена кад је хватањем за ногу покушао да заустави Петра Грбића

Намеравао сам да га зауставим. Оклизнуо сам се, он је дошао до лопте и кренуо ка нашем голу. Ухватио сам га за ногу како бих спречио контру, без размишљања и по цену картона – рекао је Ковачевић, уз духовиту опаску да никад није тренирао рагби.

Коментари37
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stari_Ljubitelj_Jajolike_Lopte
Drago mi je da je bar neko pomenuo ragbi.Inace jedini kolektivni sport najblizi fudbalu koji jedini moze da napuni stadion sa 100.000 ljudi! Kad Kovacevic nauci da sutne drop kik u pokretu i pretvori sutom jajoliku loptu sa 30-40m kroz ragbi stative?Onda cu da ga postujem kao fudbalera! Nije ragbi samo obaranje i rusenje protivnickog igraca.Vec i umetnost u sutiranju jajolike lopte u pokretu i sa velike daljine
bo
ja bih to isto mozda uradio, ali nije kriv on nego mazic sto posle nije sankcionisao, sto im svaki derbi gleda kroz prste
come
bravo aco sine ko se razume u fudbal i ko hoce da ga gleda video je da ste partizan razbili u sredini terena da nisu mogli dva pasa da sastave bili su smesni
i dace
bog ovako svaki derbi da igrate i da nas razbijete
kikiriki
Mazic nije video ragbi zahvat i nije dao karton.Kao i mnogo puta ranije na stetu Partizana.Da li je moguce da njega niko ne sme da kazni kad napravi takav propust i da li je on od Boga zasticen?
lazic
to sam se ja zezao da je ne postojeci, palio vas malo
Svi ste ostrasceno slepi grobari
Mazic je dodelio zuti karton isto kao sto je svirao ne postojeci faul iz kojeg ste postigli go. Trebao je lazovicu dati zuti. Slepci jedni pregledajte snimak pa ce te videti da je naknadno dodelio zuti.
Прикажи још одговора
KARTON?
Kakav karton? Ti si covece mogao i penal da napravis sudija ga ne bi dosudio. Mogao si puskom da pucas u 16 metara. Jel si ti zaboravio da igras za Cz?
888
Koliko ste smesni u svojoj kuknjavi pa to je fascinantno...
boxer
Vasa kuknjava na MAzica i pored pobede, je stvarno pstala za psihijatriju, stvarno ste smesni , pogotovo

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.