Почетна / Фудбал / Звезда

Арис хоће Јевтовића, Звезда тешко до уложеног

Реалније је да дође до растанка између Звезде и Јевтовића, без обзира што је у финишу сезоне постигао два гола и успео да дође до одбраних 18 за финале Купа
ФОТО: И. Веселинов

Милан Јевтовић би могао да настави каријеру у Арису. Грчки клуб је контактирао менаџере крилног нападача, браћу Дудић, али ће конкретнији разговори сачекати одлуку Звездиног руководства да ли је заинтересована за растанак са фудбалером који је имао далеко мању улогу него што се очекивало.

Реалније је да дође до растанка између Звезде и Јевтовића, без обзира што је у финишу сезоне постигао два гола и успео да дође до одбраних 18 за финале Купа. Императив му је да игра далеко више, али питање је хоће ли на Маракани имати простора.

Није реално да Црвена звезда извуче уложено у Јевтовићево ангажовање, јер је у тек завршеној сезони имао скромну минутажу.

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Marko
Jeftovic je zlato od igraca,politicki propada u Zvezdi gledajuci njegove igre van Srbije ni Matic mu nije ravan,sve ovisi od trenera dali je ljubimac ili prolazan fudbaler...Zvezdina je odbrana preopterecena radi loseg Milojevica kao trenera,vise je prosao srecom nego igrom...Zvezdu je krasilo proljece,ovo proljece kako su igrali katastrofa od fudbala..
Marko
Milojevic je za njega mnogo pogresio uigravao je spor fudbal,sto nije dobro za Evropu Zvezda mora brze i tocnije pasove igrati,ne gubiti lopte na sredini,kup necu komentarisitai, jer je politicki gdje Srbija komunisticki propada kao drusvo i drzava...
husref musemić
Platili ga 600 000 ,plata 1 milion za godinu a ne mogu da uzmu za njega ni 200 000...Terza posluje u plusu hahaha
MN 33
Nažalost doći će do rastanka Zvezde sa Jevtovićem, Melegom, Hajdinom i još po nekim, koji nisu dobili šanse kod “trenera godine”, ali neće doći do rastanka sa pravom štetočinom u redovima Zvezde a to je “trener godine”! Najveći zločin koji je uradio “trener godine” je bio taj što nije pružio šansu Vukanoviću, prvom strelcu jeseni u SLS i odličnom veznom igraču Vuliću! Voleo bih da Žurnal napravi intervju ovim povodom sa trenerom Napreka Kosanovićem, pa da vidite šta će on izjaviti! Potpuno je upropastio karijeru brzom, prodornom I efikasnom Vukanoviću zbog drugorazrednog afričkog “kapitalca” 32-godišnjeg Bena, koji je samo u finalu kupa izgubio tačno 10 (deset) lopti i bio najgori učesnik finala posle Milojevića!
Док Холидеј
Бен оправдано без снаге, Иванић неспреман, Марин преморен, а Ебисилио, Вукановић и Јевтовић на клупи. А играш, мој велики тренеру, финале купа са Партизаном, на Рајку. Туго преголема.
MN 33@aj ne lupaj
Ti si beli mag potomak Tarabića, jer ti vidiš ono što drugi ne vide! To je dar od Boga kada neko prolupa kao otvoreni prozor! Ti si heroj slobodne misli i vidi se na prvi pogled da imaš dosta sličnosti sa legendarnim guslarom Filipom Višnjićem! Zajednička osobina za obojicu je da nikada niste gledali fudbal!
Прикажи још одговора
vec vidjeno
Ni za jednog igraca oni ne mogu da vrate ulozeno...A tek ce da ulazu...Tako se ide u 100 miliona evra duga, pa ih je onda pokrao ovaj i onaj i mrzi ih (!?) ovaj i onaj...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.