Почетна / Фудбал / Звезда

Прича о Звездиној филијали Графичару, догодине у Првој лиги Србије (ВИДЕО)

Сјајне резултате првог тима, али и млађих категорија Црвене зевзде употпунио је успех црвено-беле филијале Графичара
ФОТО: ФК Црвена звезда

Тим састављен од Звездиних бисера, а који са клупе предводи Милија Жижић, завршио је такмичење у Српској лиги Београд на првом месту.

Таленти нашег клуба су на премијерном сениорском кораку показали да је пред њима светла фудбалска будућност и обезбедили Звезди Б такмичење у Првој лиги Србије наредне сезоне.

Шта су научили током шампионске сезоне, колико су напредовали и чему се надају у будућности наши таленти, али и шеф стручног штаба Милија Жижић, можете да погледате у новој епизоди Звезда ТВ-а.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

File
Odvratni su mi ovakve instant filijale!
Željko Pavlović
Hoćemo opstanak. To je Zvezda II. Teleoptik kao PFK II je u nižem rangu. I BSK treba da bude OFK II.
trnina
Možete imati i deset klubova uza se kad vam država sve finansira. Dok na vlast nije došao SNS bili ste puka sirotinja, sad se razbacujete sa parama a na 500 000 građana dođe jedan skener i 90% lekova za decu se plaća.
Zaklina trazi sponzora
Branko,jesi li se ti to OPET iznervirao?
Branko
A vi koliko je uz vas bila drzava od 45 do danas,samo u eri Mirka Marjanovica dato vam je preko 100 miliona eura( a u iz SFRJ ste izasli sa dugom od preko 50 miliona maraka) uz to nista niste placali ( ni drzavi a ni igracima jos tada su vam igraci odlazili uz oprost Zvezdi vise ne).I ko se onda vise razbacuje ili razbacivao,cak i sad kupujete igrace i placate milionska obestecenja a 0 od kvaliteta,kako se tada nisi setio za narod i medicinsku opremu i lekove ne tada vas nije bilo briga sve je bilo u redu.I na krajsami sebe finansiramo ,samo za proslu godinu zaradili smo 52 miliona eura,za razliku od vas licemera koji samo svoje dupe gledaju i zato vas treba unistiti i zatvoriti taj kancer.
Прикажи још одговора
Tempo
Fk Ultra Kop

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.