Почетна / Фудбал / Звезда

Пропада трансфер Павкова у Ђијангсу!

Центарфор се није договорио око личних услова са Кинезима и највероватније се данас враћа у Београд без потписа
ФОТО: Н. Неговановић

Нема ништа, за сада, од трансфера Милана Павкова у Ђијангсу! Није дошло до договора између играча, менаџера и кинеског клуба, иако је центарфор Црвене звезде пре два дана допутовао у Азију.

Последња информација је да се сутра враћа из Кине у Београд, без потписа. Простор за обрт, наравно, постоји, али тренутна ситуација не даје оптимизам да ће Павков да постане играч Ђијангсуа.

Плату коју је захтевао, незванично два милиона евра по сезони, Кинези нису прихватили.

Финансијска заврзлама око њега је постала главна вест у фудбалској Србији. Хоће ли преговори да буду настављени док је играч у Београду или је дефинитивно стављена тачка, још није познато.

Црвена звезда је раније прихватила трансфер за обештећење од три милиона евра, али за сада од реализације продаје нема ништа. Очекује се да без обзира на ситуацију око Павкова у Црвену звезду дође Томане, али би такав расплет донео велику гужву у шпицу.

Олакшавајућа околност је да је Португалац тотално другачији тип нападача од интернационалца из Гане и јунака тријумфа над Ливерпулом. Судбина Павкова око евентуалног настава каријере у Кини требало би да буде дефинитивно позната током сутрашњег дана.

Коментари17
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pitagora
Znaci, dug je sada veci za 3 miliona? Ili ne?
Peconi
Sad ce njega Liverpul da uzme da mu slucajno opet ne da dva gola u LS
LOLARA
2 miliona pa ovaj balvan ne vredi ni hiljadu eura mesecno isti kvalitet kao ozegovic iz partizana iskreno iako sam delija ali pricam realno
Kiki
2 miliona neće čovek z čitavu karijeru zaraditi ako ovo odbije
Idi begaj
Ko još veruje u Terzine bajke?!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.