Почетна / Фудбал / Звезда

На Маракани уграђено 2.697 „фотеља“

Промене на западној трибини стадиона „Рајко Митић“ у циљу комфора
ФОТО: И. Веселинов

Завршени су радови на формирању ВИП сектора на средини западне трибине. Постављено је 2.697 кожних седишта и за тај део стадиона ће се улазнице продавати по посебним ценама. За утакмицу са Судувом коштају 2.000 динара, док су остала места на том делу стадиона дупло јефтинија.

На тај начин је повећан комфор за гледаоце, па могу из удобних „фотеља“ да гледају уживо утакмице на Маракани.

Коментари22
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

MX.
A u VIP lozama barabe i olos! Kakva idiotska zemlja gde dominira najgori polusvet u svim profesijama i oblastima.
istinomer
@bane sta ti imas protiv koznih fotelja? generalno skroz ti je promasena zivotna filozofija iskreno.. verovatno radis kao konobar 7 dana u nedelji danju i nocu i to ti je zivotni maximum pa si ljubomoran na tudje uspehe..
Gole
Bane kozne fotelje mora imati stadion na kojem se igraju fudbalske utakmice,nemislis da ce doci gosti sa strane i sedeti u plasticnim stolicama koje su na pola puknute.
БанеМ
@panonija... За разлику од тебе, психијатар ме бар научио да свака реченица почиње великим словом ;-)
Прикажи још одговора
Jovan
Jedini nacin da uvedu red na stadionu,jeste da uz poboljsane uslove,infratstrukturu,pocnu i da naplacuju ulaznice po cenama primerenim za takmicenja u kojima igraju...Ako bi klub mogao da ostvari makar 10 % prihoda iz ulaznica bio bi veliki uspeh...Uz Evropu i derbi s Partizanom /koji je sve losije posecen proteklih par godina/,to su ujedno i malobrojne prilike da zarade...No s 50.000 prodatih mesta u 7-8 utakmica godisnje...mogu i preko 3 miliona EUR da realizuju..sto je 15% godisnjeg budzeta kluba...Zbog tih razloga je ovaj potez sa VIP zapadom,dobar...A i da smanje deljenje gratis karti znanima i neznanima za VIP I i VIP II te VIP galeriju...tamo je defile grebarosa,kvazi menadzera,bezveznjaka..koji nisu doprineli nicim.. i Bog zna kojih likova..Tog vasara nema u ozbiljnim klubovima....
БанеМ
Ужас. Фудбал за фотељаше и богаташе, а не за народ. Оно чега сам се плашио када сам био клинац и гледао штребере који нигде не излазе и немају везе са животом... рекох себи, "И они ће после да владају јер ће добити позиције којекакве, а о животу ништа не знају, јер су младост над књигом провели, заковани између четири зида"
БанеМ
Зато што није ни напредак, ни побољшање ни улепшавање.
zkkrock
Bravo brate i ja talo mislim
Прикажи још одговора
Željko Pavlović
Bravo!
straja
Opasna osoba u bekstvu krije se pod nadimkom "'penzioner"..napada samo one sa necim crvenim na sebi...najcesce je u drustvu grobara(za sada ne krade cvece)...predstavlja se kao "coveculjkoljubac"!!! Pazi se!!
Gole
Penzioneru a ti i dalje uzivas u borackoj penziji i navijas za jugoslavenski klub.Ne rece nam od kada primas boracku penziju koju ti je dao Tito, sigurno da si dobio i boracki stan negde na Novim Beogradom blago tebi.
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.