Почетна / Фудбал / Звезда

Чађеновић: Звезда није баук

Везиста литванског шампиона са много самопоуздања прилази новом судару са Милојевићевим тимом
ФОТО: crvenazvezdafk.com

Свесни су у Судуви да су и даље аутсајдери за пролаз у друго коло квалификација за Лигу шампиона, али су им дешавања у других 45 минута меча у Маријампољу повећала оптимизам да могу до изненађења.

- Лепо смо одиграли, само нам је жао што нисмо дали гол. У другом полувремену су пали и остали без саге, осетили смо шансу. Није нас бог наградио. Имамо за чим да жалимо, али резултат је позитиван. И у реваншу ћемо да будемо паметни, пробаћемо да их угрозимо – истакао је Јован Чађеновић, уз голмана Кардума најзапаженији у Судувином тиму пре шест дана.

Прошле године је Судува лако пала на Маракани. Ебисилио и Радоњић су разбили литвански састав, а и ни Чађеновић тада није члан клуба чији је сада један од најбитнијих фудбалера.

– Не желимо да се враћамо на то, позитивни смо. Видели смо да можемо са њима да играмо и да нису баук. Добро смо се приказали, доста добрих коментара стигло је на наш рачун. Свим снагама у уторак идемо напред, жељни проласка у наредни круг.

Од Црвене звезде су била већа очекивања у првом мечу, литвански првак је испунио циљ да не прими гол на домаћем терену.

– Очекивао сам и ја много више од Звезде. У првих 20 минута су нас стисли, али у другом полувремену је све било другачије. Ипак, вредимо као тим десет пута мање, за поштовање је шта смо урадили.

Црвено-белима нису ишли на руку временски услови, почетак меча је испратио пљусак.

– Терен је био као тепих, нису у праву они који су се у изјавама после 0:0 позивали на временске услове. Одиграли смо квалитетно, имамо чему да се надамо.

Чађеновић је у Србији, на суперлигашкој сцени, играо за чачански Борац, али није био гост Црвене звезде.

– Имао сам тада недозвољен број жутих картона, ово ће бити прво гостовање на Маракани...

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pedja
Volim kad ovako prete. Kao nije ih Bog nagradio, a oni s enabili u bunker i ne izlaze napolje. A tek teren kao tepih, jesto samo izjeden od moljaca. Kakav bre tepih, rupa do rupe, blato, zemlja, buseni, lopta menja pravac, usporava, ubrzava. Sutra ces da vidis sta je tepih, ako su te do sada lagali kako izgleda fudbalski teren, sutra ces da vidis.
e, bre, dete
Ha, ha...pa tunel straha, pa novi semafor...Koje razmisljanje....
Zuk
Slazem se sa tobom ali pred zvezdinom publikom noge ce vm se odseci.Tipujem na nereseno sa golovima.
iskreno samo
Ja se iskreno nadam a verujem da ce tako i biti , pa tipujem da ce Skotski tim 2 puta pobediti preslabi treceplasirani tim naseg prvenstva.
zvezdas
A vi igrate daleko bolje na svom terenun dok u Gostima ste slabi
Шшшш
За овакав безобразлук, на мари барем 3-0 мора уследити!
kondor
Ti si bezobrazan , igraju i oni fudbal imaju pravo da se nedaju .
ja
bit ce 8 0
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.