Почетна / Фудбал / Звезда

СРАМОТА: Александар Ковачевић претио новинару и псовао га!

Везиста Црвене звезде Александар Ковачевић вређао је и претио пред данашњи тренинг новинару Моцартспорта Дарјану Недељковићу.
ФОТО: В. Марковић

Да сам дан после дербија био у Београду, дошао бих тамо и полупао бих те! – рекао је Ковачевић Недељковићу, незадовољан текстом Моцартспорта после пораза Звезде од Партизана 18. октобра.

Када му је Недељковић одговорио да не може тако да разговара с новинаром, Ковачевић му је опсовао мајку.

Како је речено агенцији Бета, Ковачевић се касније у телефонском разговору извинио Недељковићу.

Већи сукоб спречио је портпарол Звезде Марко Николовски који је одвео Ковачевића у страну, после чега је рекао да је млади репрезентативац Србије прекршио клупску дисциплину.

Александар Ковачевић озбиљно је прекршио клупску дисциплину, о чему су већ обавештени надлежни у клубу, као и тренер Ненад Лалатовић и капитен Никола Мијаиловић. То није манир Црвене звезде и у име клуба се извињавам Дарјану Недељковићу и редакцији Моцартспорта – изјавио је Николовски, а пренео Моцартспорт.

Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

VVV
Tripuje decko da je opasan krimi , zato ce i biti veliki fudbaler !
vejn runi
Valjda je ovo demokratska zemlja ima covek pravo da kaze sta oce pa meni se dzigerice nekad tresu kad citam novine uz kafu jutarnju od gluposti koje pisete pa me niko nista ne pita...
Trifecta of Doom
Nema sta- najgora Zvezda u istoriji, i to po svemu- upravi, treneru, igracima, ponasanju. Rasulo.
sasha
kultura na nivou
Kozorog
Krkan,sta drugo.O fudbalu veze nema ali lajati ume.U zvezdi su trenutno popularni ljudi sa slabim manirima.Kovacevic je jednostavno jedan obican seljacic koji je propustio casove lepog vaspitanja.
milovan z.
Kako te nije sramota 777 ? Niko normalan ne odobrava Vujosevicu sta radi I kako se ponasa bez obzira za koji klub navija ! A ti I vecina navijaca zvezde podrzavate ispade Covica, Lalatovica I sada Kovacevica ! Partizanovac sam ali ono ponasanje Vujosevica je preslo svaku meru I zao mi je sto nema niko da preduzme nesto protiv takvog ponasanja ! Da ima pravde I zakona navedeni slucajevi se ne bi ponavljali ! Nas obicne navijace niko ne slusa a mi mozemo uciniti da ne branimo lose ponasanje bilo kog sportiste , trenera ili sportskog radnika !
777
Jel pricas o Vujosevicu?

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.