Почетна / Фудбал / Звезда

Пољак дефинивитно добио спор са Звездом: Броновицком 840.000 евра!

Вршилац дужности генералног секретара Црвене звезде Звездан Терзић сусрео се са новим проблемом, с обзиром да је из ФИФА стигла правоснажна пресуда у вези са исплатом дуга бившем играчу Гжегожу Броновицком од 840.000 евра!
ФОТО: М. Рашић

Пресуда је коначна и требало би до 24. новембра да исплатимо дуг у целости. Захваљујући Николи Мијаиловићу што је контактирао Гжегожа Броновицког и, наравно, њему што је изашао у сурет Црвеној звезди поделићемо износ у две рате. Уплатићемо прву до 15. новембра, другу до 15. јануара

Терзић подсећа на летошњи (не)споразум с Броновицким.

Споразум смо у августу потписали обавезавши се да дуг исплатимо у три рате, с тим да ступи на снагу кад будемо платили прву. Нисмо то учинили већ скупљали паре за лиценцу ФСС и одобрење да бисмо регистровали новопридошле играче. Истовремено „пеглали” и друге финансијске обавезе – 800.000 евра Раду и редом... Бедак је што не можемо да се окренемо решавању текућих ствари, борби за титулу. Него, стално решавамо проблеме наслеђене из прошлости.

Коментари22
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

bije.dareglo
Puna podrska za Dr.Terzica!
Zoran
KATANACCCCCC!!
Zvezdan
Neverovatno je da se svi Zezdini rukovodioci iznenadjuju na presude u korist igraca i trenera povodom dobijenih sporova (sudskih i fudbalskih) sa Fudbalskim klubom Crvena zvezda. Razumljivo je da "financijski eksperti" zaduzuju fudbalski klub da bi blokirali klupski racun i onda koristili sopstvene privatne racune za transfere tj racune svojih agenata za transfere. Neprihvatljivo je da se javnost obmanjuje a pravni sistem opstruira dok proizvodjaci tj igraci i treneri bivaju satanizovani zato sto su stitili svoja prava pred legalnim institucijama-fudbalskim i drzavnim. Taj bek je bio vlasnistvo Zvezde i zanimljivo bi bilo videti za koliko novca je (kao vlasnistvo Crvene zvezde) prodat. Ove godine je selekciju 1995 godista trebala doneti Crvenoj zvezdi od 2-5 miliona eura (samo po pravilniku FSS) da ne pominjemo realnu trzisnu vrednost igraca pa niko nije trepnuo. Medijski se stite interesi pojedinaca jer je vaznje da oni uzmu svoju proviziju negoli da klub, trener igraci prosperiraju.
simon
prodajte partiznau lazovica i eto para!
Joca
Ko da dođe kod nas ? Lazović ? Neka hvala, bolje mu je u cz. Ko je lud da da novac za igrača kome ugovor ističe na kraju sezone ? On u januaru može za dž da se potpiše i da se sačeka početak sledeće sezone da bi zaigrao. Uglavnom hvala na predlogu ali on nam nije potreban .
lale
Sve si to znao kada si dosao u zvezdu. Nemoj samo da kukas. Ako nisi dorastao poslu vrati se u ofk-u i prepusti posao nekom ko to jeste. Nisi doveo niti jedno pojacanje, nisi nikoga ni prodao sto se od tebe ocekivalo . Sta si uradio do sada..? A da , rusis Toleta . A ko ce da plati tvoje propale investicije Gavrica,Planica,Bosancica,Kataia...Svi oni su tvoj Bronovicki .

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.