Почетна / Фудбал / Звезда

Звезда мора хитно да исплати Броновицког или јој следи одузимање шест бодова!

На констатацију да би сад ваљало пронаћи новце и исплатити Гжегожа Броновицког вршилац дужности генералног секретара Црвене звезде Звездан Терзић, дао је дипломатски одговор

Не знам како, али мораћемо да нађемо... Процес се, иначе, вуче већ пет година. ФИФА је предусретљиво давала простор и нове рокове Звезди да се договори с Броновицким. Сад је томе – крај! Ако не будемо платили прву рату, биће нам одузето шест бодова. Тад бисмо добили и нових 30 дана, ако ни тад не бисмо платили уследиле би нове санкције

Терзић о евентуалној позајмици, каже:

Звезда нема где да се узајми, свуд је потрошила кредите.

Звезду додатно оптерећује и 25.000 евра на име казне за кашњење и трошкова судског поступка. 

Озбиљан је новац у питању, што већ казах: не знам како, али пронаћи ћемо решење.

Коментари31
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Branko
Citiram: zvezdana nema gde da se uzajmi, potrosila je sve kredite; ozbiljan je novac u pitanju, ne znam kako ali pronaci cemo resenje........ E, da sada upitam cigane, dali znate odakle ce biti obezbedjeni tih 840.000 evra? Bas me interesuje, posto ja (a i svaki normalan covek) ne znam? Najlepse molim za odgovor.
franjo
Da,da ,daće Đura,ima i u RK BOSKA BL:)))))
gole
Dace grobari Jugoslaveni i Veterinarski zavod
пера
Па зар то није плаћзно?! Броновицки,Клео и ваљда Шишић/тако некако/. Ил се Терза само хвалио да је завршио.
kralj_brzina
Neznam sta tupite sa toletom, neki od vas grobara stvarno samo dodju da lupaju. Sta je to lose u ovoj izjavi pa neka je i od terze. Tole je odgovoran za svoja "dela" alo bre ljudi da li ste slepi ili se pravite da nevidite na kom nam je reprezentacija mestu? Tole se sve sepuri kako je prijatelj sa platinijem a ovaj nas je zabetonirao dok albaniji skoro pa garantuje prolaz, sto nije preimenovao sve stadione pa i fss u Misel-Tole.
Vidi Branko, ne ynam da li ce admin objaviti ovo, ali s tobom nesto ozbiljno nije u redu. Zbog cega ti mrzis Zvezdu iz dna duse? Da li ti je Zvezda kriva za neki neuspeh u tvom zivotu? Jesi li zbog Zvezde ostao bez posla, novca, stana, zdravlja? Da li je Zvezda kriva sto se tvoj klub ponizava protiv nekog Samroka i ostalih amatera? Zar mislis da bi Partizan pobedjivao Real i Barsu samo da nije Zvezde?Na svakoj vesti o Zvezdi su tvoji komentari prepuni mrznje i kompleksa. Sta vise, svaku vest prokomentarises desetak puta?!? Idi covece, zivi zivot, pusti Zvezdu na miru! Nadji devojku, setaj, idi na stadion, navijaj za svoj klub, voli fudbal,.. Verovatno sam stariji od tebe, ali tvoj Partizan ne mrzim bas ni malo, jednostavno, za mene ste klub kao i bilo koji drugi u JSL. Naravno, pobede nad Partizanom su draze od ostali, melo peckam drugare, malo oni mene, ali sve je to sport i navijanje. Ostavin nas na miru i ne siri vise mrznju.
kralj_brzina
Branko nisi dostojan komentara, mislim da treba da se pogledas u ogledalo. Jovo, najveci uspesi nasih reprezentacija i sadasnje i bivse nam drzave su vezane za igrace CZ, bilo je i vasih nekazem. Bogdanov je huligan i robijas a vi ih imate na pretek takodje neki od vas na ovim vestima to pokazuju svojim zargonom. Kako to mislis vas nacionalni tim? Srpska reprezentacija je svih nas a to sto je vi grobari svojatate preko toleta to je vas problem, ja znam cije drzavljanstvo nosim i znam za koga navijam ne treba meni niko iz uprave zvezde da soli pamet kako zvezdasi nece da navijaju zbog toleta to su obicne gluposti a ti si jos ludji od nase uprave ako u to verujes. Srbija je nasa i reprezentacija je nasa mislim svih nas drzavljana republike srbije bez obzira na boje. Ono sto vi grobari ispustate da priznate je da nemamo rezultate, mladje kategorije jesu bile uspesne ali gde je uspeh A reprezentacije po kojoj se inace meri uspeh jedne drzave. Mislim da je tole gotov.
Прикажи још одговора
Shone
Pod hitno,a imaju rok do 15 januara. Hm...
Vucic
Bez brige,pomocicemo instituciji i svetinji Srbije Crvenoj Zvezdi.Oni su rezultatima kroz istoriju na najlepsi nacin predstavljali Srbiju.Vreme je da i drzava pomogne njima u ovoj teskoj situaciji,to je najmanje sto mozemo da uradimo.Crvena Zvezda je simbol srpstva i najveci srpski brend i drzava mora da vodi racuna o Zvezdi koja je dala mnogo radosti Srbiji.
pero
Već duže vreme šalje u svet ružnu sliku o Srbiji, zajedno sa njenim pomagačima.
DuleVujosevic
Kakvo srpstvo, takav i simbol.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.