Почетна / Фудбал / Звезда

Копенхаген хоће Боаћија, цена између три и четири милиона

Боаћи је био жеља Копенхагена у лето 2017. године, после пласмана Црвене звезде у групу Лиге Европе
ФОТО: crvenazvezdafk.com

Ричмонд Боаћи је голом на Паркен стадиону најавио елиминацију Копенхагена из квалификација за Лигу шампиона, а каријеру би могао да настави управо у том клубу!

Дански првак је заинтересован да купи центарфора од Црвене звезде, уколико пошаље адекватну понуду могло би да дође до реализације у финишу летњег прелазног рока.

Боаћи је био жеља Копенхагена у лето 2017. године, после пласмана Црвене звезде у групу Лиге Европе. Управа најтрофејнијег српског клуба тада је спустила рампу и задржала центарфора до зиме.

Тржишна цена Боаћија креће се између три и четири милиона евра, а на Маракану се из Ђијангсуа вратио за обештећење од 2.500.000.

Коментари37
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pedja
Treba prodati Boacija sto pre. Otkako se vratio, pa zaredjao povrede, nije odigrao kako treba. A sad slede tvrde utakmice, na noz u Evropi. On nije za takvu igru, slab je u duelima, a i dosta spor. Penal ne bi bio da nije spor, a i u napadu ysto gresi pogotovo u dodavanju. Ben je uradio takodje dosta dobrih stvari, ali i tu je doslo do zasicenja. Vreme je da se tim popne na visi nivo sa boljim igracima. Nadam se da ce naci klub i za Simica, jer zaista nema sta da igra.
ISTINA
Boaci je celu dosadasnju karijeru sluzio da bude igrac sa kojim se peru pare. Nazalost to ne nastavio i u Srbiji... Kina-Srbija-Danska-Srbija..... Pogledaj te njegove klubove u dosadasnjoj karijeri i koliko je se zadrzavao u njima.
Zasto?
Zašto toiko terate ovog igrača iz Zvezde? A dečko je najbolji centarfor još od Nikole Žigića.
Idi begaj
Smješno je kako se prodaju fudbaleri Crvene zvezde koji navodno vrijede teške miliona. Ben dva miliona, Boaći, tri, a Stojković 300.000. Koji je to cirkus. Koga vi obmanjujete sve iove godine. Svim klubovima u Evropi je više nego jasno kako Zvezda osvaja titulu u Srbiji i koliko lude sreće ima u Evropi. Ona u dvije godine nije pokazala u nijednoj utakmici skoro ništa. Nijednog rivala nije nadigraal, ali nijednog.
Povratak kralja PM#8
Oni nasi nesposobnjakovici trebalo bi da se ugledaju na Terzica kojem uskoro ni Zdravko Mamic nece biti do clanka. Covek proda Boacija za 6 miliona evra, a onda ga otkupi za 2.5 miliona i sad ako ga proda za tri kapa do zemlje bez obzira sto sam okoreli Grobar kojiodrodjenja mrzi zvezdu.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.