Почетна / Фудбал / Звезда

Бен без договора са Ал Вахдом, Звезда краћа за два милиона евра

Бен није лиценциран за такмичење у групној фази Лиге шампиона, а у првенству могу да играју само четворица од осам странаца
ФОТО: И. Веселинов

Потпуно неочекивано Владан Милојевић би могао да добије адута више за јесењи део сезоне – осмог странца у екипи! Мохамед Ел Фарду Бен није постигао договор са Ал Вахдом и како сада стоје ствари остаје у Црвеној звезди.

Прелазни рок у Емиратима траје до данас, међутим, шансе за обрт су мале, јер су челни људи Ал Вахде мењали услове за играча и није пристао.

Бен није лиценциран за такмичење у групној фази Лиге шампиона, а у првенству могу да играју само четворица од осам странаца.

Звезда је за Бена требало да добије два милиона евра.

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

miLOŠ
Stvarno ne mogu nikog da uvale i kad poklanjaju teško ide Savić, Stojković,Čaušić,Ebisilio,Srnić,Kafu...
Željko Pavlović
MOŽE.
fk zvezdanesterac
tamo nema zvezdanesteraca ,sta ce im ...
press real
fk crvena miljenica i pored 40 igraca na spisku i dalje otima bodove sa ..naivnim ..sudijama a onda se javlja dobri Mrkela i kao najveci folirant kaze :pa i mi trazimo WAR? p.s.puna podrska samo za prof.Vuletica i Zeljka Pantica koji jedini u RS smeju javno da iznesu pravu istinu o svim podvalama fkcz.
Miki
Pa što da ne bude miljenica kada je srpski klub. SRPSKI!
U_misju_rupu
KOje crne poidvale kada samo od LS , t.j od uefe u poslednje 3 godine imamo preko 40 miliona eura....hahahhahaa...pa plus transferi....preispitaj ti svoj klub , i nk, i kk, odakle novci ??? Da pogadajmo ? xexexe Jel se i dalje zahvaljujete ?? KK partizani je dugovao 5 milona eura, nije prodao ni jednog igraca da bi zaradio, a sada je u plusu, i kupje igrace za 3 miliona eura, a samo treener godisnje kosta blizu milion.....e to je za ispitivanje nadleznih...ali naravno, niko nece da proverava.....jer.......
Прикажи још одговора
los penzos 47
"vlad",a Pavlović?

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.