Почетна / Фудбал / Звезда

Припадници Војске Србије бесплатно на утакмице Црвене звезде

Бесплатне улазне, уз војну књижицу, моћи ће да се преузму на благајнама стадиона „Рајко Митић“, а уговор о сарадњи потписали су Начелник одељења за цивилно-војну сарадњу Војске Србије пуковник Драган Месаровић и председник црвено-белих Светозар Мијаиловић

Припадници Војске Србије убудуће ће беспалтно моћи да посматрају утакмице фудбалера Црвене звезде у Суперлиги и Купу Србије, објављено је на сајту црвено-белих.

Бесплатне улазне, уз војну књижицу, моћи ће да се преузму на благајнама стадиона „Рајко Митић“, а уговор о сарадњи потписали су Начелник одељења за цивилно-војну сарадњу Војске Србије пуковник Драган Месаровић и председник црвено-белих Светозар Мијаиловић.

- Данас је леп дан за све чланове Војске који су љубитељи фудбала, нарочито навијаче Црвене звезде, који ће већ од утакмице са Радом у петак имати прилику да буду Звездини гости што значи да ће бесплатно моћи да гледају и уживају у фудбалским мајсторијама нашег најбољег клуба. Ми смо до сада имала веома лепу сарадњу са Звездом која је интезивирана у претходних годину дана кроз посете јединицама Војске Србије, као и обиласке музеја Црвене звезде - изјавио је Месаровић.

Он је посебно истакао претходне две акције – посету омладинаца Црвене звезде и дружење са војницима који су на одлужењу војног рока у центру за обуку копнене војске у Пожаревцу, као и посету првотимаца гарди Војске Србије и 264. ваздухопловној бригади.

- Ове посете су значајне за нас, пре свега због подизања спортске културе припадника Војске, а сматрам да су значајне и за руководство Црвене звезде у смислу неговања традиције и поштовања патриотизма као једног од услова мотивације. Захвалио бих се руководству клуба Црвена звезда на овој акцији и да пожелим да остала спортска друштва и клубови прате овај леп пример - рекао је пуковник Месаровић.

Мијаиловић је као одличну оценио сарадњу Војске Србије и Звезде.

- Овом акцијом пружамо могућност припадницима Војске Србије да присуствују утакмицама које наш клуб има. Са друге стране сарадња потврђује опредељење клуба као друштвено-одговорне институције у фудбалу да омогући боље упознавање са оним што она ради кроз разноврсност сарадње које смо до сада имали. Пуковник Месаровић је подсетио да смо до сада имали доста акција и подршке према напорима које Војска Србије чини у смислу друштвеног ангажовања кроз оно што наш клуб ради. Верујем да и припадницима Војске Србије, посебно навијачима Звезде, представљају велико задовљство резултати које Црвена звезда постиже. Надам се да ћемо заједничким снагама и подршком нашим фудбалерима, постизати резултате који ће све обрадовати - поручио је Мијаиловић.

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

JA
Hoce li sva 3 vojnika koji dodju smeti na Sever ili ce morati da se rasporede na 3 strane?
Major AR
Mene baš briga za zvezdu... Ja ću da platim kartu i idem na lepšu stranu brda. Samo Partizan!
Moca
Najmanje sto su im mogli ponuditi.Oni njima tenk a zauzvrat ulaznice.Nekada je citava vojska bila crno bela a od kad nam dodje onaj izgleda da je udbaski klub po poreklu postao vojni.
a penzioneri.....oni bi vam napunili stadion.....besplatno uz bus plus karticu.....
Miki
Pošto se utakmice igraju kasno noću nisu oni kao maloletna deca da lutaju van kuće po celu noć.
Lika
Krcunijo haha

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.