Почетна / Фудбал / Звезда

Милуновић: Све стаје у 90 минута

Штопер црвено-белих најављује бескомпромисну борбу у одлучујућој утакмици за пролеће на европској сцени
ФОТО: М. Спасојевић

Дупли „ваздушни посао” чека Немању Милуновића у среду у Атини. Очекиваће се да затресе мрежу Олимпијакосу као и у првом мечу, али поготово да се у избори са робусним центарфором грчког вицешампиона Ел-Арабијем. Мароканац је у форми, што је проблем више за дефанзивце Црвене звезде.

Све стаје у 90 минута и по страни је у односу на оно што можемо да урадимо и донесемо клубу. Црвена звезда је пре две године успела да изађе као победник из утакмице са улогом пролећа у Европи, желимо поново. Свесни смо колико је битно, због тога смо можда и били деконцентрисанији против Спартака на терену него иначе. Важна је победа, али није све било бајно – истакао је Немања Милуновић, штопер Црвене звезде.

Шта, највише, није било бајно у минулој првенственој утакмици?

Не можемо да дозволимо себи да уђемо у утакмицу тако лоше, да играмо на периоде. Морамо свих 90 минута да будемо компактнији. Примили смо гол, лоше ушли у утакмицу, најбитније је да смо преокренули.

Одбрана је могла боље?

Цела екипа игра одбрану. Због контранапада Спартака имали смо проблема, али није сада то више важно, морамо да се концентришемо за среду. Заслужујемо Европу.

Како се борите са умором у финишу сезоне?

Већ шест месеци смо у ритму среда-субота, велики је број утакмица и дошло је до умора. Морамо, међутим, то да заборавимо и потиснемо, све стаје у 90 минута и наша обавеза је да будемо спремни.

Најављујете гладијаторску борбу?

Важност утакмице је битна и сви смо свесни тога. Одмор је близу, али нико о томе и не размишља, јер сва снага мора да се усмери на утакмицу у Атини. Нико се неће штедети.

Прекиди могу да буду снага Црвене звезде, али после два примљена гола након корнера у Београду обратиће више пажње на тај сегмент?

Ако неко прими два гола из прекида, бациће акценат на то. Десило, али морао и из игре да искористимо њихове слабије стране.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Milka Noisette
Cekajte ljudi! Zar vi ne treba da vratite bodove?
Zlsja
Mi se borimo za evropu a bi za tpploje dane sprognozirsju jod Javi zu I borbu cetvrto mesyo koje vodi I evropu u time je razliks ozmedzu Zvrzde I hibroda patizana.
0:18
Nije ni vama...
Прикажи још одговора
MX.
Nazalost,spor si i ne ulivas sigurnost u odbrani. Molimo Boga,da ne dozivimo poraz u sredu!
M.N 33
Ako on zapocne utakmicu, ne prolazimo sigurno.
Željko Pavlović
Jeste.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.