Почетна / Фудбал / Звезда

Звезда продала Пантовића Манчестер ситију!

Пантовић је одиграо свих шест утакмица за Црвену звезду у групи Лиге шампиона за омладинце и дао је добар допринос проласку групе испред Тотенхема и Олимпијакоса
ФОТО: В. Марковић

Поново је Манчестер сити пазарио у Црвеној звезди! После браће Илић, Луке и Ивана, енглески клуб је купио Милоша Пантовића! Један од најбољих фудбалера омладинског тима у наставку каријере биће под надзором клуба који улаже велика средства у куповину талената.

По којој цени је Манчестер сити купио Пантовића, још није познато. Илићи су отишли у „пакету“ за пет милиона евра, али пре тога су већ имали одређено искуство у првом тиму. Милош је забележио само један меч, у Купу Србије против Трепче.

Пантовић је одиграо свих шест утакмица за Црвену звезду у групи Лиге шампиона за омладинце и дао је добар допринос проласку групе испред Тотенхема и Олимпијакоса. Већ средином тог такмичења постао је интересантан бројним клубовима, интересовање је показао и португалски Спортинг. На крају је најконкретнији био Манчестер сити.

Тако је клуб на чијој је клупи Пеп Гвардиола наставио тренд куповине фудбалера из Србије, јер је током јесење сезоне договорен и трансфер Слободана Тедића из Чукаричког.

Коментари24
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

joco
Jeste i koliko njih je primirisalo da prvog tima ?
srbijanac
Zvezdi novac nije prioritet zaradila ga je u LS tako da mi se ne svidja ova prodaja ovog mladog igraca koji bi mogao za koju godinu da zaradi Zvezdi mnogo veci novac nego sada,treba se ugledati na Dinamo iz Zagreb istrpe malo igraca naprave od njega nesto i veliki timovi se otimaju za njega..za nase nema potrebe jer ih dajemo za dzabe...
Duka Dizel
Povodom dešavanja oko anti-Zvezdine prodaje, velikog talenta Pantovića, Agencija za terensku kampanju i promociju “Manipulacija”, oglašava prodaju iskusnih menadžera Terzića i Mrkele, čija je uska specijalnost rad ispod žita! Uslovi: povoljni!
Zlaja
U Srbiji su ih svi pročitali pa ih niko neće, jer odmah bi rovarili u novom klubu i prodavali mlade igrače, a u Evropi ih niko neće jer je njihov rad u sivoj zoni a to se kosi sa profesionalnom etikom! Zamislite to, raditi u jednom klubu i rasprodavati njegovev resurse!
Željko Pavlović
Može!
Цзв72РС
Лако је било продати Пантовића, продајте ви Ванлапару!
E moj ti
Van la para nam sigurno nije doneo ni pola onoga što je uzeo.
A koliko miliona su La Para i ostali stranci doneli Zvezdi za uspehe u Evropi i milione skupljene zbog toga?
Прикажи још одговора
ludilo..
Ne mogu da verujem,da ne moze da se saceka makar jos godinu dana...u Partizanu njegova generacija Stevanovic vec igra i oni ce ga sacekati i uzeti najmanje 10 milki.Kako ih samo nije sramota,koliko su samo klinaca prodali u zadnje dve godine i uglavnom sav novac bacili na razne polutane...Terziceve i Mrkeline promasaje a sad treba zamazati prodajom klinaca iz jedne od najtalentovanijih generacija zvezdinih omladinaca.Cak se nisu konsultovali sa novim trenerom,mozda bi Stankovic racunao na njega a ne brze bolje da ga utope.E Deki gde si dosao i s kim si nasao da saradjujes.Neka majstori probaju da prodaju La Paru,Kanjasa,Zandera..kad su takvi magovi.Stankovic je trebao doci ali umesto ovih biznismena Terzica i poltrona Mrkele,nepostojeceg predsednika Mijailovica..verovatno mu nebi palo na pamet da radi ovo sto radi ova grupa ljudi,jer je vec sam od svog rada napunio dzepove.A Terza ljubitelj satova,fura sat od 25 hiljada evra..to samo moze onaj koji vec ima u steku milione evra.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.