Почетна / Фудбал / Звезда

Саного дуже ван терена, Звезда доводи везисту

Добио је снажан ударац у мишић, настала је руптура процењено је да овде немамо могућност да га лечимо – рекао је Мркела
ФОТО: crvenazvezdafk.com

Црвена звезда ће до краја прелазног рока довести везисту из иностранства, јер повреда Секуа Санога захтева дуже одсуство са терена.

Из клуба нема потврде колико ће да пропусти у пролећном делу сезоне појачање из Ал Итихада, али су речи спортског директора Митра Мркеле, између, редова, поткрепила новинарска сазнања да постоји проблем.

Саного више није са екипом у Турској, вратио се у Београд како би обавио додатне прегледе. Страдао је бутни мишић, из Црвене звезде кажу од јаког ударца...

– Кад спадне хематом, одредиће се детаљније о каквом је степену повреде реч. Дошао је са малим закашњењем, почео је припреме, радио изванредно, био би важан шраф. На несрећу добио је снажан ударац у мишић, настала је руптура процењено је да овде немамо могућност да га лечимо – рекао је Мркела.

Незванична сазнања су да ће Саного тешко на терен пре априла, а Дејан Станковић се не задовољава кадром у везном реду без њега. Ту су Душан Јованчић и Милош Вулић, али у последњих 48 часова увелико се размишља о ангажовању интернационалца из Италије. Очекује се да до краја прелазног рока стигне појачање.

За клуб са Маракане добро је да је реализована једногодишња позајмица, па има времена да се створе услови да у европским квалификацијама на лето буде један од главних адута.

Коментари15
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Većina ovde ima kratkovido razmišljanje. On nije doveden zato što je SADA bio neophodan, već da bi se sa njim pripremao tim za sledeću sezonu. Takođe priče da imamo već igrače na toj poziciji (da ne nabrajam) su isprazne. Svi ti igrači su se već izmenjali u jesenjem delu i šta su pokazali - katastrofa od srednjeg reda. Jovančić se totalno pogubio a on je trebao da bude taj drugi zadnji vezni (uz jednu readilicu Petrovica ili Jovičića), koji ima i neku kreaciju. Vulić takođe nedorečen, Ivanić nije vredan spominjanja,... Velike nade sada polažemo u ovu dvojicu klinaca Nikolića i Gavrića i njima apsolutno treba dati šansu. Nama se igra raspala i iz razloga jer se previše oslanjala na Marina, koji je jesenji deo odigrao ispod nivoa od prošle sezone. Zato smo i upali u problem. Uz to imali smo igrača bez defanzivnih obaveza u manevru, što nas je koštalo u LŠ. Nadam se da će Deki uspeti da pre svega tu popravi igru, što ima naznaka sa zadnjom utakmicom i prvim poluvremenom protiv Ludogoreca
elas
Sanogo ima problem sanogom
Djeneral Draza
A dobro, sad pricati da li ga je trebalo dovoditi ili ne, ne vodi nicemu. Povredio se decko, nije imao srece, ima dovoljno vremena da se oporavi, vredi ga sacekati. Ziva istina je da nam ne treba sad na brzinu neki drugi. Ja bih jako volio kad bi se Jovancic vratio u nekadasnju formu, nekako nemam poverenja u Vulica, mnogo je mekan. Vraca se i Jovicic, tako da je to reseno. Moram se opet vratiti na Ivanica, neka bude rezerva malom Ivanicu ovo prolece, a na leto putuj igumane, ako ga neko bude hteo. Dobar je i potez sa Babicem, samo da vise ne gledamo Milunovica. Volio bih takodje da se Boaci vrati na stari nivo, da nagodinu mali Burmaz stasava uz njega. Resiti to glupiranje sa Benom, bolje nego opet dovoditi neke duduke.
Kiseli
Nemaš pojma, nijedan nema pojma, kakva stara forma, ovaj novi nije ni povredjen, nego videli da je rupa zapuštena i vezara, a bačene pare...
Knego
Tako je to kada se dovode nespremni igrači. Čudi me da profesionalci uzmu pare a dođu nespremni.
Eh
Dugo vam je i traj'o

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.