Почетна / Фудбал / Звезда

Звезда после пенала у осмини финала Лиге шампиона

Голман Андрија Катић на креч рулету изашао као победник у дуелу са капитеном Шерифа Чесноковом и Игњатовом
ФОТО: crvenazvezdafk.com

Шериф и Црвена звезда су у Тирасполу одиграли без голова, упркос надмоћи црвено-белих, који нису успели да затресу мрежу голмана Чобануа. О проласку у осмину финала Лиге шампиона младих одлучили су једанаестерци.

Стратег домаћина је пред пенале заменио голмана, увео је Алексеја Самоиленка, није се то испоставило као добитна комбинација.

Прва серија: Бурмаз је отворио пенал серију голом, капитен домаћина Чесноков је омануо, одбранио му је Андрија Катић 1:0.

Друга серија: Матић је рутински погодио супротну страну, као и Глига - 2:1.

Трећа серија: Благојевић и Макалићи су рутински одрадили посао - 3:2.

Четврта серија: Митровић је био сигуран, гађао је супротну страну од оне на коју је кренуо голман, за Шериф није био прецизан Игњатов и Звезда је прошла у осмину финала.

На жребу у петак биће одлучено с ким ће се црвено-бели омладинци сусрести у осмини финала и са којим екипама ће се потенцијално укрштати у четвртфиналу, полуфиналу и финалу. У наставку такмичења играће се само по један меч.

Термини мечева: осмина финала - 3. и 4. март, четвртфинале - 17. и 18. март, полуфинале - 17. април (игра се у Ниону), финале - 20. април (игра се у Ниону).

Семафор 1/16 финала Лиге шампиона (млади):

Дерби Каунти - Борусија Дортмунд 3:1 (Кешин 47, Браун 51, Сибли 90+5 - Кадра 62)

Мидтјиланд - Лил 1:1 - 7:6 једанаестерци (Хауторп Мадсен 14. једанаестерац - Ниасе 61. једанаестерац)

Ренџерс - Атлетико Мадрид 0:4 (Марото 6, Кинтана Наћо 48, Сориано 78, Малдонадо 89)

Динамо (Кијев) - Динамо (Загреб) 0:0 - 3:4 једанаестерци

Порто - Салзбург 1:1 - 6:7 једанаестерци (Виеира 39. једанаестерац - Сајвалд 23)

Шериф - Црвена звезда 0:0 - 2:4 једанаестерци

Рен - Бриж 1:1 - 5:3 једанаестерци (Франсоа 17 - де Волф 61. једанаестерац)

Сарагоса - Лион 1:3 (Тарок 28 - Жири 69, 90+4, Томас 80)

Напомена: У осмину финала су се као првопласирани у групама пласирали Реал Мадрид, Бајерн, Аталанта, Јувентус, Ливерпул, Интер, Бенфика, Ајакс.

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Enky
Slave kao da su prvaci Evrope, a vrh ce im biti igranje u grafičaru
Peca
Mogu oni i da osvoje Ligu sampiona ali ce se sve promeniti kad stignu medju seniore mada mogu da se kladim da ce se mnogi od njih vec prodati do tada,ipak mi nismo Ajaks
Slave
Alal vera momci!!! Pozdrav za dusebriznike
Udbaš
Strašni sudar sa velikanom ŠERIFOM IZ MOLDAVIJE, uz fantastičnu borbu i posle rulet PENALA, savladan je velikan iz MOLDAVIJE ŠERIF !!!
Miki
U pravu si ali ne treba trošiti reči na deklasirane društvene elemente i nesrpske (U genetski timove).
Panonija@Udbas
A s kim je partizan igrao. Kako je zavrsio jel osvojio turnir na vaaru i dobio peceno prase i gajbu piva. Stvarno si plitak i pomalo zaostao.
kralj_brzina
Bravo idemo dalje a Makalici moze da mase rukicama koliko mu volja,

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.