Почетна / Фудбал / Звезда

Ђорђевић одвојен од екипе, Лалатовић: Добиће папире, нисам га довео ја, него руководство!

Звездин командант са клупе Ненад Лалатовић пориче да је Предрагу Ђорђевићу рекао „да неко одозго брани да игра“ и одлуку да 24-годишњем десном беку не додели ни минут игре у званичним утакмицама у досадашњем делу сезоне образлаже искључиво спортским разлозима.
ФОТО: В. Марковић

- Нисам довео Ђорђевића у Црвену звезду, него руководство. Зато је апсурд да управа тражи од мене да га не користим. То је мимо логике – коментарисао је уочи тренинга Ненад Лалатовић, шеф стручног штаба Црвене звезде.

Управа вам се, значи, не меша у састављање тима?

- Ја састављам тим. Ђорђевић је све изјавио под утицајем. Сигуран сам да му је неко њему близак рекао да тако говори.

ДА ВОЛИ КЛУБ НЕ БИ...

Није се свидело Ненаду Лалатовићу што је Предраг Ђорђевић дао интервју уочи гостовања у Крагујевцу:

- Да је прави звездаш, верује у себе и воли клуб, никада не би дао овакву изјаву два дана пред тешку утакмицу у Крагујевцу. Пошто није ни био у првом плану, не може да нам поквари атмосферу.

Зашто нисте ниједном указали поверење Ђорђевићу?

- Марко Петковић је најбољи десни бек у Супер лиги и капитен младе репрезентације. Кад се повредио прекомандовао сам Нејца Печника. Ђорђевић ме на пријатељским утакмицама и тренинзима није убедио да је бољи од њих. Он је само у последње две сезоне био бек, иначе је десни везни.

Ђорђевић каже да сте га уигравали да почне утакмицу са Удинезеом?

- Јесам, размишљао сам да почне утакмицу. Кад сам сазнао да Саво Павићевић данима не тренира због јаке температуре, променио сам план и одлучио да укажем шансу у одбрани само фудбалерима на које озбиљно рачунам за важну утакмицу у Крагујевцу.

Хтели сте да га пошаљете на терен у другом полувремену?

- Рекао сам му да ће играти у наставку. Био је разочаран, одбио да седи на клупи. Да рачунам озбиљно на њега, одмах бих га суспендовао и био би кажњен. Поручио сам му да иде да одмори и дође сутра на тренинг.

Пожалио се на мучнину и стрес?

ОДВОЈЕН ОД ЕКИПЕ

Предраг Ђорђевић је заједно са саиграчима изашао на тренинг, али није учествовао у раду. Тако је одлучио Ненад Лалатовић.

- На састанку пред свим играчима ми је замерио на изјави. Рекао сам да сам пренео само истину, после чега ми је поручио да одем на други терен и трчим два пута по 15 минута. Одрадио сам то и напустио стадион – прокоментарисао је Предраг Ђорђевић.

- Наравно да не верујем у то. Био је само јако љут. Можда је требало неко да дође да га гледа на тој утакмици, да је пристао да почне на клупи ушао би у другом полувремену.

Какав је даљи Ђорђевићев статус?

- Клуб не рачуна на њега и то сам му саопштио на састанку и пре него што је било шта изјављивао. Рекао сам му у мојој канцеларији да ће за двадесетак дана добити папире. Он то добро зна.

Може из Црвене звезде без обештећења?

- Тако је. Добар је момак, има одређени квалитет. Желим му све најбоље – закључио је Ненад Лалатовић.

Коментари35
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

деда
Еее мој Лалатовићу... и до тебе дођоше. Руку на срце, није им дуго нити много требало.
bolje je tako
Terzic odredjuje sve , Lalatovic je samo mali poslusnik. Zvezda treba da ode u drugu ili cak srpsku ligu i kraj price. Nekada sam kao mali navijao za nju, ali ovo je smesno sto se radi preko narodne grbace. Igrao se fudbal u Srbiji i pre titovih blizanaca, igrace se fudbal kada se titovi blizanci ugase jer su odnovani dekretima i uredbama...
Kole
Djordjevicu samo hrabro.
Grom
Ne da mu da igra jel zna da je Pedja Djordjević veliki grobar i čudi me da je i pristao da dodje u zvezdu,verovatno je to bila odluka njegovog menadžera i fk javora a ne njegova
lalanjo
Lalatovicu odlazi oz Zvezde,prevaro od trenera.A Djordjevicu svaka cast na hrabrosti.Bravo decko

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.