Почетна / Фудбал / Звезда

Звезда иде на ноге тиму који је једини затресао Борјанову мрежу

У првом делу сезоне шампион је преокрет направио из два пенала, од који је први неправедно свиран
ФОТО: Н. Стаменић

Мирно су у Црвеној звезди дочекали епилог жреба за четвртфинале Купа Србије, али и са опрезом због специфичности такмичења без поправног и чињенице да се екипа тек припрема после неочекиване паузе.

Разлог више да се максимално озбиљно приступи утакмици је чињеница да је Инђија једини ривал који је овог пролећа затресао мрежу капитену Милану Борјану.

- Нисмо победили у Инђији, иако смо имали велику иницијативу у другом полувремену. То је један од разлога за опрез, али у овом тренутку најбитније је да фудбал креће. Ужелели смо се утакмица, имамо велики мотив да после дужег времена Црвеној звезди донесемо дуплу круну. Идемо корак по корак – рекао је Милан Борјан.

Црвена звезда је 26. фебруара губила у Инђији на полувремену, у наставку успела само да изједначи преко Бена.

У првом делу сезоне шампион је преокрет направио из два пенала, од који је први неправедно свиран јер је прекршај направљен ван шеснаестерца. Зелено-бели су се показали као тврд орах и сигурно је да ће мотивисани дочекати нови судар са фаворитом.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

SRPSKI KALČOPOLI
Ni drugi dosuđeni penal za Zvezdu nije penal, ako postoji prekršaj čini ga napadač (Garsija) nad golmanom isto kao što je Vukanović nagazio igrača Inđije i simulirao prekršaj, oba su prekršaja u napadu, a da ne pričamo da je prvi na 18 m od gola, a ne u 16.5m.
Željko Pavlović
Marković je najveća opasnost Rada.
"samo" dva penala
Prvi na 18m, a drugi namerno napravljen od strane golmana...
Sz
Sremci stavite reflektore!!!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.