Почетна / Фудбал / Звезда

Гаврић: Звезда жели да освоји титулу у утакмици против Рада

Фудбалско првенство у Србији наставља се у петак после паузе због пандемије корона вируса. Звезда игра од 19.30 против Рада на Бањици и ако победи одбраниће титулу
ФОТО: В. Марковић

Фудбалер Црвене звезде Жељко Гаврић рекао је данас да верује да његова екипа може да победи Рад и тако и математички освоји шампионску титулу у Супер лиги Србије.

Фудбалско првенство у Србији наставља се у петак после паузе због пандемије корона вируса. Звезда игра од 19.30 против Рада на Бањици и ако победи одбраниће титулу.

- Очекујем нашу добру утакмицу. Спремали смо се вредно, мотивисани смо и заиста смо се ужелели фудбала. Ако одиграмо онако како знамо, верујем да већ против Рада можемо да освојимо титулу, а онда можемо да се окренемо и Купу Србије - рекао је Гаврић за сајт Звезде.

Он је навео да је екипа добро тренирала после паузе због пандемије и да је спремна за такмичење.

- Имали смо врло напорне три недеље. Много смо радили како бисмо се што пре вратили у такмичарски ритам. Била је то нека врста мини припрема, осећамо да смо спремни. Свежи смо за наставак сезоне и све што нас очекује. Верујем да смо то наговестили и у две провере које смо имали - рекао је Гаврић.

Утакмице ће се играти без навијача због корона вируса, а Гаврић је рекао да ће екипи недостајати подршка са трибина.

- Морамо да прихватимо ову ситуацију и надам се да ћемо се што пре сви заједно видети на 'Маракани'. До тада, поручио бих им да нас бодре из својих домова - додао је он.

Гаврић је оценио да је у омладинцима и у Графичару будућност Црвене звезде.

- Био сам јесенас у нашем развојном тиму и знам колико квалитетних играча имамо тамо, а прошао сам и пут од омладинаца, преко Графичара, до првог тима. Надам се да ће на лето бити још више младих фудбалера и Звездине деце из школе. Из прве руке знам колико се добро ради у нашој Омладинској школи, као и под командом Милије Жижића у Графичару - рекао је Гаврић.

Осим на Бањици, у петак ће се играти и утакмице Инђија-Спартак (15.00) и Војводина-Чукарички (17.00).

У суботу, 30. маја играју: Радник-Пролетер (15.00), Партизан-Младост (17.30) и Напредак-Раднички (19.30).

У недељу се играју две преостале утакмице: ТСЦ-Јавор (17.30) и Мачва-Вождовац (19.30).

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

neobavesten
Titulu ste DOBILI jos u julu prosle godine...
Miki
Naravno da će pobediti i osvojiti ne smo prvenstvo veš i kup, jer CZ nisu mera domaći klubovi već oni bolji evropski!
Vlada 39
Pravilno Gavriću razmišljaš , zašto da rizikujete i bez potrebe napravite neizvesno prvenstvo. Samo morate zapeti Rad zna biti zajeban. Čestitam na osvojenom prvenstvu sa vvrhunskim igračima koji se nalaze uz vas u ligi šampiona ćetečudo napraviti.
plava cigra zvrk
Lako ti je Gavriću snevati o novoj tituli i trofeju u Kupu kada znaš da u ekipi imaš tri fenomenalna “kapitalca” Bena, Boaćija i Sonoga! Interesantno je da su sva trojica došli u Zvezdu kao standardni rezervisti u prethodnim klubovima, ali zahvaljujući gospodi Terziću i Mrkeli, koji imaju onaj tanani nerv za otkriti klasu u nekom igraču, oni su upornim forsiranjem ove trojice od njih stvorili “kapitalce”, koji su izrasli u prave gromade. Danas je svako od njih sposoban sam da reši utakmicu (naravno, iz penala)! Za njima vlada prava pomama u ligama u Evropi, ali oni čvrsto ostaju u svom opredelenju da ne žele da idu na mrski truli zapad! Oni više vole one fudbalski nepoznate destinacije, oni žele da budu prosvetitelji u zemljama gde je fudbal još u povoju, kao u Laosu, Butanu ili Nepalu!
FumDe Puce@plava cigra zvrk
Najveća tuga je što će već u petak u timu Zvezde protiv Rada, biti ispodprosečni stranci Ben, Boaći i Sonogo! Šta od njih možemo očekivati?! Apsolutno ništa novo, osim možda neki gol iz penala i njihovo uporno vraćanje lopte nazad, ili njeno dodavanje u širinu najbližem saigraču, uz sijaset izgubljenih lopti! Da li ćemo imati privilegiju da vidimo jedan jedini njihov prodor ili dribling?! Naravno da ne, jer oni su operisani od prodora ili driblinga! Ovi dunsteri koji vode Zvezdu se nadaju da će nekome utrapiti ovu bofl robu, ali svi su ih već pročitali! “Kapitalci” ne mogu da mrdnu nigde iz Zvezde zbog nekvaliteta!
Željko Pavlović
Jeste. Može i 1:0.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.