Почетна / Фудбал / Звезда

Терзић се опоравио од корона вируса

У Звезди сада нема заражених јер су се претходно опоравили сви фудбалери
ФОТО: И. Веселинов

Генерални директор Црвенe звездe Звездан Терзић после две недеље опоравио се од коронавируса.

Он је урадио други тест и негативан је, потврђено је Танјугу у клубу.

У Звезди сада нема заражених јер су се претходно опоравили сви фудбалери - Марко Гобељић, Бранко Јовичић, Његош Петровић, Марко Конатар и Душан Јованчић.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Trifecta of Doom
Ma tome Terziću korona ne može ništa! Kada Supermen iz Feketića konačno ode, treba ispitati Trerzića jer on je veza između vođe navijača Zvezde i BIA! Upravo su oni angažovani kao nabildovani likovi sa kapuljačama, koji su na protestu u Beogradu, napadali mirne demonstrante. To su inače oni likovi koji se kriju iza naziva “Delije” i koji na utakmicama Zvezde izvode one maloumne topovske udare, bacaju dimne bombe i petarde i postavljaju neke tričave koreografije, koje nemaju blage veze s poilitičkim trenutkom. Kakvo licemerno ponašanje tzv., vođa Delija, koji na utakmicama skandiraju: “Kosovo-Srbija”, a na protestima biju one koji skandiraju “Kosovo-Srbija”! Pih, gade mi se!
Trifecta of Doom
Samo ti krađi moj nik...
Prcko
Za spas srpskog fudbala i nije morao.
@Prcko
Nemoj tako on je veoma vazan Milogorac, bez njega Milo ne moze da zivi.
Bilbordije
Gadi mi se kada vodim politicare u klubu. Uzgred,korona ne postoji.Postoji 5G mreza koju postavljaju a da nisu ni istrazivali da li je stetna po ljude,zivotinje i prirodu ili ne. Pogledajte Cedinu sliku sa bornilom i videcete sta su u stanju sve da slazu zarad ubedjivanja naroda i nagovaranja na vakcinisanje.
Pacijent
Ne dao ti Bog da se uveriš da korona i te kako postoji. Mi koji smo je (Bože zdravlja) preležali znamo kakve su to muke i j kakvom bunilu spavaš kad imaš visoku temperaturu.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.