Почетна / Кошарка

Вујошевић: Фудбалски клуб Партизан уплатио кошаркашком значајну суму новца!

У понедељак, 2. марта ФК Партизан је уплатио значајну и правовремену финансијску помоћ за КК Партизан, који се током ове сезоне суочава са најозбиљним финансијским проблемима од свог оснивања. Угрожено је основно функционисање клуба и његова могућност да сервисира пореске обавезе и обавезе према играчима"

Саопштење председника ЈСД Партизан Душка Вујошевића преносимо Вам у целости:

- Са задовољством обавештавам јавност да је нова управа ФК Партизан обновила деценијама дугу праксу подршке клубовима некомерцијалних спортова који наступају под окриљем ЈСД Партизан. У понедељак, 2. марта ФК Партизан је уплатио значајну и правовремену финансијску помоћ за КК Партизан, који се током ове сезоне суочава са најозбиљним финансијским проблемима од свог оснивања. Угрожено је основно функционисање клуба и његова могућност да сервисира пореске обавезе и обавезе према играчима.

Ова подршка наравно није замена за обавезу свих клубова ЈСД Партизан, укључујући и кошаркашки, да дају свој максимум када је реч о приходима и домаћинском пословању, нити порука новим спонзорима да би њихов допринос био мање значајан.

Имајући у виду тешке околности и озбиљне финансијске проблеме у којима се налази и ФК Партизан, ова значајна помоћ за КК Партизан у садашњем критичном тренутку веома је важна, како би кошаркашки клуб уопште био у стању да заврши постојећу такмичарску сезону, са макар минималном шансом да оствари највише такмичарске резултате. 

Драстично смањење прихода од спонзорстава, које је у поређењу са претходном сезоном практично преполовљено, довело је КК Партизан, али и остале клубове ЈСД Партизан у крајње незавидну финансијску ситуацију. Одлука управе ФК Партизан да се у овако тешком тренутку пружи помоћ КК Партизан, буди наду да ће финансијска стабилизација ФК Партизан, значити и повратак праксе системске подршке фудбалског клуба целој породици Партизанових удружених клубова, који се сада налазе на ивици опстанка. 

Нека ово буде подстрек и подсетник за остале који су у могућности, да слободно пруже Партизану подршку!

Коментари39
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

arijel
Da li cemo saznati jednom u zivotu koliko iznosi makar jedan transfer Partizana ili Crvene Zvezde ili kako kaze Vucela zasto bi mi to znali. Pa Druze Vucela nije ti deda udbas ostavio Partizan u amanet pa da ti radis sta god hoces sa njim.
Arijel
NA koji racun su ti uplatili na neki lican ili
Yugo
Ajmo sad, dovesti nekog krstenog pleja, pa da se igramo kosarke do kraja.
Nadimak
Navijaci ovdasnjih klubova su ili idioti, ili se prave da su idioti, ili bi voleli da kradu pare kao i vlasnici klubova za koje najvijaju, ili vec kradu pare.
srele
Tako bratski i jedinstveno!!!!!!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.