Почетна / Кошарка / АБА лига

Милан Мачван се вратио у Партизан, биће саветник председника

Некадашњи кошаркашки репрезентативац Србије Милан Мачван нови је саветник председника Партизана Остоје Мијаиловића за спортска питања, саопштили су црно-бели
ФОТО: Архива Журнала

Нова задужења Мачвана, који је у два наврата носио дрес Партизана, биће првенствено везана за рад са млађим селекцијама црно-белих.

"Веома ми је драго што сам поново у Партизану, сада на новој функцији. Желео бих да захвалим клубу на указаном поверењу и шанси да практично одмах након завршетка играчке каријере почнем са радом. То је у данашње време ретко, али верујем да ћу своје искуство из играчких дана надоградити обављајући ову функцију и да ће моја посвећеност и залагање донети нешто добро Партизану", поручио је Мачван.

Мачван је у каријери, осим за Партизан, играо за Хемофарм, Макаби, Галатасарај, Милан, Бајерн Минхен и Алварк Токио. Са репрезентацијом Србије освојио је сребрне медаље на Олимпијским играма у Рио де Жанеиру и на шампионатима Европе у Пољској и Турској.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Karlo Veliki
Macvan je castan covek i sportista. Sumnjam da bi se prihvatio duznosti reda radi. Potez Ostoje pokazuje da radi na duge staze, a na nama je da vidimo rezultate. Verujem da ce Macvan pokazivati rezultate, jer je zbog odredjenih brzinskih i skocnih nedostataka bio primoran da kosarku igra glavom. Zbog toga verujem da ce unaprediti rad mladjih kategorija kosarkasa u klubu.
Dule Glavonja
Macvan je smeker
Kod nas nista ne vazi
Jos jedna plata u vreme korone.
gropn III
deo lepe tradicije, godinama unazad je da se bivši igrači udome posle relativno uspešnih karijera (podsetiću, Mačvan NIJE završio karijeru u Partizan) ! Pa smo tako i u fudbalu imali razne direktorčiće, menadžere, tehniko funkcije ... ne sećam se da je neko ostavio upečatljiv utisak (pričalo se o Ilijevu, mislim da se on sa nekim bombama i garancijama obrukao) pa evo, počeli smo i sa košarkom! mislim da izmišljene funkcije koje ništa novo, ništa dobro i ništa konkretno ne donesu klubu, štete svakom, ne toliko klubu (rupa bez dna) koliko samoj ličnosti koja preuzima takve funkcije ! neko će reći, baš njih briga, uzimaće lovu nizašta .... ali će uvek kasnije imati problem kad im se to jasno i kaže! ovakav komentar NIKADA ne bih napisao da je na mestu Mačvana jedna VELIČINA zvana Veličković Novica
Karlo Veliki @ gropn III
Uz Macvana verujem da ce uskoro doci i Novica. Cini mi se da mogu biti vrhunski tandem.
MILIVOJ GLIVAVI
To mesto je slično kao POMOĆNIK NARODNOG HEROJA.To može samo kod nas.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.