Почетна / Кошарка / АБА лига

Кешељ: Детаљно испитати све околности под којима се трагедија догодила

То дугујемо њему, његовој породици и свима који су га волели и поштовали – каже се у поруци Кешеља
ФОТО: В. Марковић

Марко Кешељ, бивши играч Црвене звезде, а од недавно члан председништва трофејног клуба, задужен за спортска питања, огласио се преко свог Твитер профила по питању смрти Мајкла Оџоа са којим је некада био саиграч.

Том приликом Кешељ је изнео дубоко жаљење због трагичног догађаја и нагласио да морају да се испитају сви детаљи око Оџове смрти.

- Поводом трагичног губитка нашег доскорашњег саиграча, чији прерани одлазак је свима нама, који смо са њим делили најлепше спортске моменте и успехе јако емотивно пао, тражио сам да будем упознат са његовим медицинским досијеом који је био редовно рађен за време док је био играч ККЦЗ и поводом сазнања да је боловао од вируса Ковид-19 непосредно по напуштању ККЦЗ.

Обдукцијски налаз ће показати тачан узрок смрти, али нама ова велика трагедија остаје опомена да је здравље и опоравак спортиста важнији од било каквог превременог враћања тренажном процесу и потписивању професионалних уговора, у временима тешких здравствених изазова са којима смо сви суочени, поштовање процедуре опоравка мора бити апсолутни приоритет.

Ми њега не можемо вратити, али треба детаљно испитати све околности под којима се ова трагедија догодила како бисмо спречили да се нешто слично догоди младом спортисти какав је био наш Мајк.

То дугујемо њему, његовој породици и свима који су га волели и поштовали – каже се у поруци Кешеља.

Коментари24
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

алекса
Американац, не платиш му једну, две плате у врх главе, оде. Сам. И не пита никога. Камоли да толерише да му се не плати 5 и више плата и да у једној средини игра 3 године. Иде код онога ко му више плати. И да је Оџо после истека уговора прешао у Партизан не бих имао проблем. Да ли сте нормални!? Мука ми је од ових "обавештених" и "стручњака". Суочите се са сопственим брљотинама. Сучите се да је клуб за који навијате врбовао туђег играча и то под уговором. Суочите се са тим да је "неко" тренирао са тим играчем и да играч није био сам. Да сте другим клубовима отимали играче под уговоорм. Суочите се да клуб за који навијате никада није платио обештећење. Запитајте се зашто вам је Волден отишао, буквално је побегао? И да, кад играчу истекне уговор, сам је, било где. Претходни клуб нема никкаву више обавезу осим по питању евентуалних дугова. Питајте наше који играју по иностранству
gropn III
jao, kako zvezdaš (u pokušaju) sam sebe opisuje ! Amerikanac najviše dve plate neisplaćenje i odlazi (slučaj Kori Volden)! ide kod onoga ko mu više plati (slučaj Kori Volden)! sopstvene brljotine (vrbovanje, slučaj Kori Volden) ! verovatno je "neko" trenirao sa Odžom, ali će na kraju balade ispasti "niko" iz Partizana! drugim klubovima otimali igrače (slučaj Kori Volden)! Partizan je isplaćivao obeštećenja ukoliko su igrači pokretali sudske postupke! Volden je otišao, tačnije pobegao zato što je dobio ponudu koja se ne odbija (slučaj Kori Volden)! što se neisplaćenih plata tiče po isteku ugovora. i kako to ide treba videti pod "slučaj Odžo"
gropn III
kažu, da je Tile nekom prilikom lično, predao neko ceduljče da naš Boško Palojković zvani Heroj Pinki kurir za NOB Vojvodine, odnese štabu pomenutu cedulju ! tada je Pinki prvi put video Tita! sada, nije baš Kešelj neki heroj (al' mož' da postane) ali evo već je postao kurir u vidu "direktora sportskih pitanja", ali je zasigurno Čović blizu moći Tita, jer je bio VD za vreme ubistva premijera, kordinator za PBM, ministar za Kosovo, pa direktor Zvezde, predsednik ABA svašta nešto! jer "kad je teško Čović"! Tako je Kešelj posle slučaja Odžo primio ceduljče od Čovića, tzv " pismo o namerama" ! Kešelj je prvi put video Čovića
RRR
Odzo je igrac nekog menadzera,on mora da vodi racuna kome poverava igraca. Pune su teretane i sportski klubovi nadri sportskih radnika i dok se u sportu stice iskustvo kondicija je naucna disciplina. Samo koliko je fitnes instruktorki koje su sakrivene sa 3/4 kg plastike a u stvari su blogerke,starlete ,tviterke i td .Za sve to ima jedan naziv ..... . Oslobodite prostor da fakultetski obrazovani rade svoj posao,da ne pricam o radu sa decom, nemaju pojma sta je pedagogija,psihologija . KKPartizan ako je hteo Odza, pogresio je sto ga nije dao svojim kond.trenerima,imaju najbolje ne racunajuci A Milutinovica i Lukmana.
Dr
Brzo si pao pod uticaj pudle
BGD
Svako ko dođe da rekreativno se bavi sportom i koristi terene PARTIZANA,PARTIZAN MORA DA LEKARSKI PREGLEDA? A vi?Ne viste iznad zakona vi ste država!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.