Почетна / Кошарка / АБА лига

Низ Партизана траје, али Борац намучио црно-беле

Следећи меч црно-бели играју 16. септембра, кад ће им ривал бити Морнар из Бара
ФОТО: КК Партизан/Д. Стјепановић
Партизан – Борац 71:66 (17:22, 20:20, 18:10, 16:14)
Дворана: „Ранко Жеравица”. Без присуства гледалаца. Судије: Ћалић, Марковић, Хаџић.
ПАРТИЗАН: Милер-Мекинтајер 11 (6-2 за три, 4 ил), Загорац 8, Радовановић, Тарлаћ, Јовановић, Пејџ 12 (7-4 за три, 4 ск), Дангубић 5 (6 ск), Гордић 5 (5 ас, 4 ил), С. Јанковић, Јарамаз 7 (5-0 за три, 4 ск), Ангола, Величковић, Н. Јанковић 2, Томас 5 (11 ск), Трифуновић 2, Мозли 7 (5 ск), Мика 7 (7 ск).
БОРАЦ: Новаковић 6 (4 ск), Ђоковић 12, Милетић 5 (5 ск), Гавриловић 10, Торнтон 8 (4 ск), Кочовић 8 (6 ас), Неранџић 4 (4 ил, 6 ск), Џонс 6 (5 ас, 4 ил), Тодоровић 4 (4 ск), Чарапић 3.

 

Партизан је наставио победнички низ у припремном периоду. Али, баш као и пре неколико дана против Клужа, и против Борца је морао да надокнађује двоцифрен заостатак. Овог пута од 11 поена (25:36), колико је било у 15. минуту.

Одлични Борац је успео да до великог одмора сачува пет поена вишка. За разлику од првог периода када ништа нису погодили са дистанце, изабраници Влада Шћепановића у наставку су почели више да се ослањају на шут за три.

У трећем периоду су погодили Дангубић и Загорац, он два пута, и ритам меча се мењао. Партизан после пет минута игра у последњем периоду отишао на десет разлике – 66:56.

Иако су до краја црно-бели убацили тек још пет поена, Борад није успео да угрози њихову победу.

Шћепановић је у протоколу имао све играче, али није користио Стефана Јанковића и Брајана Анголу, док је Новица Величковић на терену провео свега два минута.

Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dr
Sa ovim pocetnikom na klupi ne pise nam se dobro.
Pd
Neko s evroligasima,neko s prosekom(čast Borcu).Svakom prema zasluzi.
Dragan Lo
Da, prema zasluzi. Treći put ste u EL isključivo administrativno, ovaj put zbog korone. Karišijaka i Turk Telekom su evroligaši? Ugledaj se malo na Čovića, On ume da u tonu laži ubaci gram istine, a ti brate - ni mrvicu.
Sima sever
Dok Crvena zvezda delje evropske ekipe, dotle kk Partizan jedva pobedjuje one iz ABA2 lige.
M.V.P.ČAČAK
Da,da,istina je to.Neka ga neka u BORCU složi kockice u glavi,sa mnogo dobrih trenera je radio kao igrač.Siguran sam da će biti vrhunski trener.
Che @ M.V.P.CACAK
Zao mi je sto Malina nikad nije zaigrao za Partizan, a veliki je grobar. Nadam se da ce kao trener ipak doci.
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.