Почетна / Кошарка / АБА лига

Загорац: Звезда дуго није имала овакав квалитет

Партизан се неколико пута враћао после двоцифреног заостатка, а у финишу меча имао је и шут за победу
ФОТО: kkpartizan.rs

Кошаркаш Партизана Раде Загорац био је задовољан издањем свог тима упркос поразу од Црвене звезде у 8. колу АБА лиге.

Звезда је синоћ славила у хали спортова" Ранко Жеравица" 86:85.

- Била је ово квалитетна утакмица у сваком смислу те речи. Стиче се утисак да Звезда неколико година није имала оволики индивидуални квалитет, и то на свим позицијама. Имају по неколико одличних играча на свакој позицији и спремни су да у сваком тренутку направе превагу и буду меч-винери. Ми смо у мало ровитом издању приказали добру утакмицу јер смо остали у нашем систему и нисмо одустајали и када је Звезда имала двоцифрену разлику - изјавио је Загорац за ТВ Партизан после меча.

Партизан се неколико пута враћао после двоцифреног заостатка, а у финишу меча имао је и шут за победу.

- Оно на чему тренер Филиповски инсистира је играње у систему и то је наш разлог победе или пораза. То је врло поштено. Драго нам је што смо се вратили из великог заостатка и што смо били одлучни у незгодним моментима. Много ће нам користити предстојећи период у којем ћемо радом надокнађујемо ситуацију коју тренутно имамо - четири победе и ову утакмицу за коју лично мислим да смо одиграли добро. У финишу смо дозволили шест лаких поена, што је била превелика казна за овакав тим утакмице. Превелики луксуз је дозволити такве пропусте - закључио је Загорац.

Коментари38
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ajde sektasi
ne placite... nije vam prvi put da se vratite u drugu ligu...
sudija@sektašu
Ali se nismo ugasili
Istina
Jeste partizan igrao svoju igru,nisu se predavali ni kos 12-13 razlike a Zvezda je u tim trenucima imala dve zicer trojke i nije pogodila,jednom Lazic,jednom Lojd.Mislim da bi ih sa 16 prelomili da se ni pod razno ne vrate u mec.Igraju jako prljavo,mesarski...cim udje Zvezdin igrac u reket i dobije loptu,odmaha krecu na njega po 3-4 igracai biju sa svih strana,udaraju sekire po rukama a sudije su im uglavnom tolerisale tako nesto. Generalno,Zvezda je jaca za 15-20 poena razlike u svakom trenutku ali ako se realno sudi i da svaki faul bude sankcionisan.Ono sinoc je bilo strasno,zato su se i vratili u igru na kraju.Ako izgube narednu utakmicu od Mornara,sezona je za njih zavrsena jer nece biti ni 5. na kraju lige.
SAMO GLINAS...
"DAME I GOSPOĐE"POGRENICI,VI KAO DA ZABORAVLJATE NEOSPORIVU ČINJENICU,DA JE K.K.CRVENA ZVEZDA, NEKOLIKO GODINA PRE VAS,OSVOJILA TITULU KLUBSKOG PRVAKA EVROPE!VEČITI PUTOKAZ I INSPIRACIJA ZA VAS,NEOBORIIVO,ZAR NE?
Sima sever
CZ je bila prvak 1991. g. a grobari 1992.g.
Che
U pravu je Zagorac. CZ nikada nije imala ovakav kvalitet, ali treba znati da je skupo placen i da ce im Vucic opet dati 3-4 puta vise para, nego Partizanu, da ga ojacaju. Medjutim, u tom grmu lezi zec. Sa ovim igracima i njihovim ljudskim karakteristikama, te trenerom, nikada nece napraviti kolektiv...
Panonija@Che
Ajde se procitaj jos jednom. Toliko gluposti u malom komentaru moze napisati samo grobar. Prva ti recenica zvezda nikada nije imala ovakav kvalitet druga recenica sa ovim igracima nista nece postici. Cestitam ti tvoj komentar danas je najgluplji.
Dragan Lo
Taj klub bio je najjači sa Jovićem, Kalinićem, Bobijem, Cirbesom, Gudurićem, Vilijamsom, Dženkinsom... Ovo nije ni blizu.
Deks
1992 Partizan prvak evrope sa 12 Srba u timu. Danas Covic u Fmp Cz ima 12 crnaca. Pravo je cudo pa je Filip Covic beo..
ACM
Jel samo Nakić sporan? Kako god, sin je odabrao da nastupa za Srbiju.
Cuj partizana
A u partizanu sve igraci iz Srbije, sa sve trenerom iz Srbije.Cuti molim te imate od trenera preko igraca, svake godine po 10 stranaca.
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.