Почетна / Кошарка / АБА лига

Филиповски: Срамота ме је и разочаран сам, али можемо до плеј-офа

Тренер Партизана Сашо Филиповски рекао је да га је срамота и да је разочаран после убедљивог пораза у утакмици од Крке у АБА лиги, али да верује да његова екипа може да се пласира у плеј-оф
ФОТО: КК Партизан/Д. Стјепановић

"Тешко је причати после ове утакмице. Срамота ме је и разочаран сам. Заслужена победа Крке, одиграли су лепу утакмицу. Налетели смо на мину и могу да честитам Крки. Што те не убије то ојача, само то треба преживети. Од пет на нула и путовања нема напретка", рекао је Филиповски после утакмице, наводи се на сајту Партизана.

Партизан је изгубио у Новом Месту од Крке са 50:69, у утакмици 11. кола АБА лиге. Црно-бели су само једном водили - 2:1, а из 24 покушаја погодили су само две "тројке".

Он је додао да је његова екипа током сезоне неке утакмице губила на један поен, али да је данас налетела на мину и да је потпуно подбацила у нападу.

"Сада треба да искористимо дане пред нама за рад. Имамо седам дана да радимо, имамо Венецију. Верујем у рад, не превише у причу. Разочаран сам и погођен расплетом ове утакмице. Постоје две опције: или се дигнеш или пропаднеш. Ја ћу дати свој максимум да се дигнемо и да тренингом добијемо назад квалитет игре који смо показали", навео је Филиповски.

На питање да ли су потребне промене у екипи, Филиповски је рекао да не доноси само он одлуке.

"Видећемо, није све само на мени. Треба да се види шта и како. Треба разговарати и са играчима и менаџментом да нађемо заједничку тачку. Најлакше је показати прстом. Прво треба да укажем на моју одговорност. Ја сам крив за овај пораз", навео је.

Обе екипе су се удаљене од пласмана у плеј-оф, имају скор од по пет победа и шест пораза на петом и шестом месту на табели.

"Ја верујем да можемо, али треба да се ради. Речи не причају много него терен", рекао је Филиповски.

Коментари30
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dule"Grobar"
Stvarno, vise nego sraman porza. Razumem, iizgubiti ali, izgubiti ovako??? Da li neko zna sta je problem da se dovedeValde Jovanovic za trenera?
Karlo Veliki
Izgleda da je kod Vucica doslo do okrsaja izmedju Covica i Ostoje, ali javnost nije upoznata koliko je kome dato novca. Koliko sam saznao Ostoja i Vucici su u bliskom dilu, ali stariji od Vucica ipak voli da gleda CZ pa makar i Covicevu. Mislim da se Ostoja zaleteo,i sad ne zna kako da izadje iz kola. Ne bi me iznenadilo da odluka o MARFIN banci, koja je bila pozitivna po Partizan, bude ponistena...Novina je da postoje naznake povratka Zorana Radovica u srpsku kosarku.
Mosquito
Tuginata pusta da ostane, taa od libeto me razdeli taa od libeto me razdeli, sto go ljubev vreme tri godini...Saso caka te Alenka....
Che
Ova sezona je zavrsena za neke jake ciljeve. Partizan ima dovoljan broj titula da bi se sada razbacivao novcem, pa je neophodan veliki restart. To podrazumeva novi sportski sektor sa trenerom na duzi rok, moderniji skauting i novi igraci, adekvatni savremenim trendovima. Drugim recima bolju strukturu rostera. Na pr., stranci na pozicijama 1-2 i 4-5 koji prave razliku, Milosavljevic, mozda Lucic, Jaramaz, Mozli,Trifunovic, nekoliko domacih borbenih i timskih igraca, te 3 do 4 ekstra domaca i strana talenta, gde bi bar dvojica bila u rosteru od 12.
Debeli
"Dulo" bi se vratio , ali svevisnji je i dalje tu .

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.