Почетна / Кошарка / АБА лига

Филиповски: Црта се подвлачи на крају сезоне

„Математика је математика, а живот је живот. Као што сам рекао и када сам дошао овде, ми идемо утакмицу по утакмицу“
ФОТО: АБА лига

Иако „нада последња умире“ и Саши Филиповском, тренеру Партизана, постаје јасно да његовом тиму плеј-оф измиче. Уз доста лош скор победа и пораза, сада већ има 0-2 са једним од конкурената за прва четири места. А то није добро.

После утакмице у Подгорици, Филиповски је – наравно – честитао Будућности на победи. Анализу меча почео је очигледним...

- Ивановић је био добро разигран, стварно је погађао шутеве. Као и Дела Вале.

Са друге стране...

- Ми смо у нападу имали добар проценат за три поена, али смо промашили доста тога испод самих кошеве. Тако да...

Ту је застао. Очигледно је тешко проналазио речи. Још очигледније – овај пораз му је доста тешко пао. Још једном је честитао ривалу, уз речи...

- Ми се окрећемо даље, следећој утакмици.

На констатацију да је после ове утакмице Партизан у доста тешкој позицији за плеј-оф, Филиповски је узвратио:

- Математика је математика, а живот је живот. Као што сам рекао и када сам дошао овде, ми идемо утакмицу по утакмицу. То ће бити наша концентарација. Шта ћемо направити... На крају сезоне повући ће се црта и рећи шта је било и како је било. До тада, ми идем из тренинга у тренинг, из утакмице у утакмицу.

Упитан да ли има простора за додатну селекцију, Филиповски је на конференцији у Подгорици поновио оно што је недавно рекао и спортски директор Никола Лончар.

- Тренутно не – рекао је тренер црно-белих.  

Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Realni
Ja ne mogu da verujem da ima toliko kritika na igru protiv Buducnosti, pa Partizan skoro najboljiu tekmu igrao sinoc, i odgovorno tvrdim kao Zvezdas da sinoc sudije pobedile Partizan. Citam neki komentar da onog Nikolica trebao neko uhapsiti, jer dao mnogo koseva, prijatelju on ejdino Zvezdi i Partizanu da koseve, pogledajte statistike i sve ce da ti bude jasno. Zato nema neke posebne odbrane na njega! Pa taj Nikolic sinoc je pokrenuo tu lavinu sudija i totalna promena kriterijuma, zato sto su bas prgavi kad igraju tamo a i znaju kako da vrse pritisak na sudije, i dve tehnicke a posle toga 20 skroz sumnjivoh faulova sto 2+1, sto na trojci i to je to, a mene sinoc totalno iznervirao S.Filipovski, mirno gleda kradju sudija, pa istrci na teren bre uhvati za gusu ko Dule sto je nekada radio, nije to sramno ako vidis da protivnik koristi debelo tu taktiku. Zao mi je mnogo Partizana sinoc nije zasluzio poraz! Kao Zvezdas,zelim Partizanu puno srece u EK sa nadom da tamo ima bolje sudjene.
Objrktivni
Realini nisi opravdao nadimak, ja i ti smo gledali dve različite utakmice. Jedino si ti od svih komentara video mavodnu krađu sudija. Primećuješ li nešto, kad god KKP izgubi sudije su ga pokrale, nije mi jasno kako su sudije videla faul Nikoli Ivanovića, očiti faul odbrane na Popoviću se ne sudi, pa dve tehničke - dovoljan dokaz da su sudije navijale za Budućnost. Ako si zvezdaš kao i ja budi realan, samo to i oda ćemo krenuti napred. Treba priznati Budućnost je realno puno bolja od Partizana (a posebno kad ne igra Jaramaz).
Mosquito
Crta je podvucena. Sto se tice ABA lige sezona je zavrsena.
strasno
Bačene pare poreskih obveznika i građana Srbije.Nažalost za ove stvari niko neće odgovarati.Filipovski svakako uzima svoje pare za nista
Vuk Karadzic @ strasno
Ne kaze se "..za nista..", vec "ni za sta".
Pigeon
Trener...Kako je moguceda jedan igrac odigra simultanku i upise 17 poena za cetvrtinu i to odlucujucu, a da ga mi ne "uhapsimo"? Kako to da dobro uigrane akcije za sut za tri, uglavnom idu na Tomasa, koji ni bazen ne bi mogao da pogodi, dakle propala stvar? Kako to da svaki poslednji napad igramo bez sutera (a imamo samo jednog dobrog, dakle bez Pejdza), pa se pogubimo u nekim dodavanjima tipa ko sme, ja ne, 'ajde probaj ti, pa lopta kao vruc krompir ili neko silovanje iste? Gledam ovog Miku koga inace skoro svi pljuju i razmisljam sta bi od njega napravio Vujosevic (sa ovako mekom rukom samo bi sipao sa poludistance, pa i za tri). Trener...
cika_mica
sto pre odes sa klupe sto bolje za partizan. Sve sto je trinki uradio ti i vlado ste upropastili. Izmedju igraca nepostoji hemija nemamo ni jednu uigranu akciju.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.